Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Fatih Terim ciddi kafayı takmış olabilir Bernat transferine. Nagatomo için Inter sorun çıkarırsa Bernat transferi olması halinde şaşırmam ben ...bernatı yazdılar bugun yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim ciddi kafayı takmış olabilir Bernat transferine. Nagatomo için Inter sorun çıkarırsa Bernat transferi olması halinde şaşırmam ben ...bernatı yazdılar bugun yine
Moussa Sissoko için çabalamalıyız Belhanda kalacaksa
Geçen yıl Trabzon alma noktasına gelmişti, denemek lazım işte, olursa.Piyasa degeri 20m. Kontrati 2021'e kadar. Yasi 28. Bu sezon 47 maca cikmis.
Geçen sene 35 milyon euroya transfer edildi yanılmıyorsam . Keşke olsa ama mümkünatı yok bence .Moussa Sissoko için çabalamalıyız Belhanda kalacaksa
2016 sonrası gitti ve ilk sezon doğru düzgün maça çıkmadı. Bu sezon 26 maç ilk 11 oynamış.Geçen sene 35 milyon euroya transfer edildi yanılmıyorsam . Keşke olsa ama mümkünatı yok bence .
Geçen yıl Trabzon alma noktasına gelmişti, denemek lazım işte, olursa.
Genelde yedekti totalde o kadar maça çıksa da yarısı 11dedir.
2016 sonrası gitti ve ilk sezon doğru düzgün maça çıkmadı. Bu sezon 26 maç ilk 11 oynamış.
Çağ atlatacak bir oyuncu.
Bize böyle kafadan sakatlar lazim isteWilshere'nin geçmişte attığı bir twit şöyleymiş:
"oley be 20 dakika buz pateni yapıp sakatlanmadım."
![]()
noldu yinebu fenerbahcenin Allah belasını versin yakın zamanda.yine kasındılar
valla olay ne bilmiyorum ama bencede versinbu fenerbahcenin Allah belasını versin yakın zamanda.yine kasındılar
zamanımdan caldılar bi saçmalık yüzünden.tupac dinleyince anca kafam rahatlar.bi daha bunlarla muhabbete girmem,beyin yoksunu hepsivalla olay ne bilmiyorum ama bencede versin
SA. Ozanı mi aldık? Lutfen aldık diyin.
AldıkSA. Ozanı mi aldık? Lutfen aldık diyin.
Hosbulduk umarım senin dediğin gibi olur. Sonuçta galatasarayımız karlı çıkarRtas oncelikle foruma hos geldin.
Bu cocuk cok iyi bir Galatasarayli. Senol Gunes Bursa'dayken muazzam oynuyordu. Zaten dunyanin sayili genc yetenekleri arasindaydi. Fenerbahce'de surekli hocalarin degismesi, dakika alamamasi, isteksiz gitmesi, onu besleyip gelistirecek bir sistem olmamasi bu cocugu cok etkiledi. Fener taraftarinin tavri ve tombul goruntusu ile gelisimi iyice durdu. Eger bu yaz bir transfer yapip harika bir iki sezon gecirmezse gelecegi bitti bitecek. Yetenegi belli.
Fenerbahce zehirli bir camia. Hangi yetenekli futbolcunun orada gelistigini gordun? Futbolcu oguten bir kiyma makinesidir Fener. Ayrica bu cocuk tombul duruyor (bir ara tombuldu) ama son 5-6 aydir fizik olarak ozel calisip kendini toparladi. Fatih hocamin sevgisi, Galatasaray'da oynama ve kariyerini kurtarma istegi ile burada asiri motive olur ve oynar.
![]()