Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016 sonrası gitti ve ilk sezon doğru düzgün maça çıkmadı. Bu sezon 26 maç ilk 11 oynamış.

Çağ atlatacak bir oyuncu.

Ben bu sitede transfer önerilerinde 2010 yahut 2011'de önerdim kendisini . Toulouse'da oynuyordu ve gençti . Çağ atlatacağı konusuna yüzde yüz katılsam da mümkün görmüyorum ben transferi . Fakat keşke olsa muazzam işler yapar .

SA. Ozanı mi aldık? Lutfen aldık diyin.

bu fenerbahcenin Allah belasını versin yakın zamanda.yine kasındılar

Rtas oncelikle foruma hos geldin.

Bu cocuk cok iyi bir Galatasarayli. Senol Gunes Bursa'dayken muazzam oynuyordu. Zaten dunyanin sayili genc yetenekleri arasindaydi. Fenerbahce'de surekli hocalarin degismesi, dakika alamamasi, isteksiz gitmesi, onu besleyip gelistirecek bir sistem olmamasi bu cocugu cok etkiledi. Fener taraftarinin tavri ve tombul goruntusu ile gelisimi iyice durdu. Eger bu yaz bir transfer yapip harika bir iki sezon gecirmezse gelecegi bitti bitecek. Yetenegi belli.

Fenerbahce zehirli bir camia. Hangi yetenekli futbolcunun orada gelistigini gordun? Futbolcu oguten bir kiyma makinesidir Fener. Ayrica bu cocuk tombul duruyor (bir ara tombuldu) ama son 5-6 aydir fizik olarak ozel calisip kendini toparladi. Fatih hocamin sevgisi, Galatasaray'da oynama ve kariyerini kurtarma istegi ile burada asiri motive olur ve oynar.

ozan-tufan-in-kasli-vucudu-gorenleri-saskina-9440977_6476_m.jpg
Hosbulduk umarım senin dediğin gibi olur. Sonuçta galatasarayımız karlı çıkar

SM-J701F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiltere’de yedekte olupta gözden düşmüş çok iyi futbolcular var.
N’koudou
Amartey
Boufal
Ahmed Musa
Joel Campbell
Sissoko
Gabbiadini
Kaputska
Mangala
Zouma

tolga,ahmet çalık ve eren deridyoku trezeget transferinde kullanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt