Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----Muslera---
Mariano---Maicon---Serdar---Nagatomo
-------Fernando---Badou
Feghouli---Belhanda---Garry
------Gomis-----

----Serkan---
Linnes---Denayer---Ozan---Atila Turan
-------Donk---Selçuk
Sinan---Badou---Emre M.
------Felipe Mora-----

6 transfer yeterli olacaktır. Badou'yu hem os için hem de Belhanda yerine oynayabilir diye yazdım o tarz bir oyuncu şart oraya. Felipe Mora da basında çıktığı için yazdım. Emre Mor riskine girmeliyiz.

Bobby Reid beleş
Edmilson JR 6 milyon avro
Umar 1,5 milyon avro

Hücum gücümüzü fazla para harcamadan üst seviyelere çıkartacak 3 lü

Carole'u severim sempatik adam ama bu takımda yeri yok.

Hele hele beklerimizde zaten 3 tane yabancı varken (Nagatomo yu alacağımızı varsaydım) hiç gerek yok.

Mariano, Linnes(hem sağ hem sol bek) , Nagatomo bekler için yeterli. Oraya bir de altyapıdan birini koysak tamamdır.

sent via GSC

Carole'u severim sempatik adam ama bu takımda yeri yok.

Hele hele beklerimizde zaten 3 tane yabancı varken (Nagatomo yu alacağımızı varsaydım) hiç gerek yok.

Mariano, Linnes(hem sağ hem sol bek) , Nagatomo bekler için yeterli. Oraya bir de altyapıdan birini koysak tamamdır.

sent via GSC
linnes dogru yerlere pas atmayı ögrense bi de,adam manyak ara pası atıyo ama kanattan topu dogru yere gönderemiyo

UEFA, Finansal Fair-Play kurallarına uygun davranmayan PSG'ye ceza vermeyi gündemine aldı. PSG, bazı önemli oyuncularıyla vedalaşmak zorunda kalabilir. (RMC Sport)

Hey Ben Arfa Hey Pastore Come to GS
Ekibimizi tekrardan Avrupa Fatihi yapacak güzel hamleler

S.A

DYgl35QX0AACkWw
gece gece sovesim var. ayak ici manyagi. teknigini iyi saniyor kamyon tekerlegi

Gomis'e bir tane yedek almak da lazım

Kanatlara böyle scouting transferi yapıp sağlam bir forvet daha almamız lazım

Naga gelsin sola Belhanda giderse de orta sahaya takviye yapar kapatırız transferi fena olmaz

Valla herkes güzel hayaller kuruyor bakalım umarız her şey yolunda gider

Shaqiri+Ndiaye paketi takıma level atlatan enfes bir paket olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumun yarisi ligi herhalde izlemedi bu sezon. Transferdeki onceligin Emre Akbaba olmasi gerektigini yazana rastlamadim henuz.

IQ seviyesi zaten vasat olan takima Badou’yu eklemek nedir yahu, teknigini taktigini gectim tam bir zevksizlik belirtisi.

Gomis'e bir tane yedek almak da lazım

Kanatlara böyle scouting transferi yapıp sağlam bir forvet daha almamız lazım

Naga gelsin sola Belhanda giderse de orta sahaya takviye yapar kapatırız transferi fena olmaz

Valla herkes güzel hayaller kuruyor bakalım umarız her şey yolunda gider

Cumartesi sağ salim cengiz başkan kazanırsa seçimi herşey güzel olur yok kazanmazsa zaten nöbet falan kalmaz burda 3 yılımızı çöpe atmış oluruz yine.

UEFA bize ne gibi bir ceza verdi onu da bilmiyoruz. Bu politikayı doğrudan etkileyecek. Sattığın kadar al yok dedi başkan, tam cezayı açıklayacakken Bahri keli atlayıp sözünü kesti ve konuyu değiştirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

linnes dogru yerlere pas atmayı ögrense bi de,adam manyak ara pası atıyo ama kanattan topu dogru yere gönderemiyo
Evet kanattan gelince orta açamıyor. Yerden attığı paslar da iyi değil.

Bu geliştirelmiyecek birşey değil. Üstüne durulursa düzelir çalışmayla. Çizgiye indi mi çoğu topu rastgele vuruyor içeri doğru genelde hep rakibe gidiyor top sonra.

Ara pas konusunda Belhanda dan net daha iyi hem de sağ bek olmasına rağmen.

sent via GSC

Forumun yarisi ligi herhalde izlemedi bu sezon. Transferdeki onceligin Emre Akbaba olmasi gerektigini yazana rastlamadim henuz.

IQ seviyesi zaten vasat olan takima Badou’yu eklemek nedir yahu, teknigini taktigini gectim tam bir zevksizlik belirtisi.

Tam tersi olmasın oyun zekası gayet iyi takımda ama tempo sorunu var orta sahada.

fernando , linnes , nagatomo , mariano , feguli , gomis hatta bazen saçmalasa bile belhanda oyun zekaları gayet iyi oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt