Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
186ebacf-2a45-4956-be0b-46fa138b5c89.png

naz:sarıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:yerim seni nazzz nasıl gülüyo lan

Östersunds'a elenince kahkaha paylaşımı yapan Çolaq denen karaktersiz haysiyetsizin adının geçmesi dahi kabul edilemez.

Podolski, Sneijder, Semih, Kewell, Mondragon vs. şampiyonluk paylaşımı yapıyor karaktersizde tık yok.

Sen kimsin ulan it. Şampiyonluğu müsait bi yerine soktuk mu, abinle pazarlanmış kişi gibi kahkaha atın şimdi.

Bişey daha diyimde yatiyim. Acaba diyorum Ozan yerine Mustafa Kapı Emre Çolak yerine de Yunus Akgün veya Recep denense daha mantıklı olmaz mı? Milyonlar vermeye de gerek kalmaz.
Cümletten iyi geceler hayırlı sahurlar.

Şu seçimi kazasız belasız atlatsak güzel olacak. Şampiyonluğa sevinemeden illetin gelmesi dünyanın sonu gibi olur.

4-3-3 oynayacagiz. Uc kulvarda yarisan bir takima orta saha rotasyonunda 8 topcu olmalidir. Fernando, Donk, Belhanda ve transfer yabancilar (4). Yerliler kim olacak? Selcuk ve Tolga'dan alabildigimiz katki sifir, tercihen gonderilmeliler. Emre Colak, Ozan Tufan, Dorukhan Tokoz, Emre Akbaba gibi isimler bundan lazim. Altyapidan Gokay Guney ve Atalay Babacan'in da ustune dusulmeli.

............Fernando.....
Ndiaye...............Belhanda

...............Donk............
......Nuri............Akbaba

Gayet güzel rotasyon olurdu ?

UEFA, Finansal Fair-Play kurallarına uygun davranmayan PSG'ye ceza vermeyi gündemine aldı. PSG, bazı önemli oyuncularıyla vedalaşmak zorunda kalabilir. (RMC Sport)

Hey Ben Arfa Hey Pastore Come to GS

Yerli kaleci 0,5 m
Denayer 4 m
Nagatomo 2,5 m
Ndiaye kiralık 1 m
Nuri kiralık 1 m
Emre mor kiralık 1.5 m
Akbaba 3.5 m
Niasse kiralık 1.5 m
Çolak kiralık 0.5 m

UEFA, Finansal Fair-Play kurallarına uygun davranmayan PSG'ye ceza vermeyi gündemine aldı. PSG, bazı önemli oyuncularıyla vedalaşmak zorunda kalabilir. (RMC Sport)

Pastore ve Ben Arfa bize gelirse Uefa Psg den sonra bize ceza vermeyi gündemine alabilir renktaş.

Bu ne vizyonsuzluk Neymar varken yakışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt