Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.402
- 7.784
- 2.568
Ozan sıçsında pokuyla oynasın boş beleş adamın teki, bir adamın tek bir tane bile yeteneği olmaz mı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Affedilecegini bile bile af dilemesi neye yarayacak? Onceden dileyecekti afini!
O kadar istiyorsaniz af dilemesede afedersiniz
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 gömlek iyi olabilir ama 9 yaş büyük + yabancı statüsünde.Ozan ne yaw Ryan Henk Donk 2 gömlek daha iyi
.Rentaş Ozan konusunu teknik direktörümüzün Fatih Terim olduğundan bağımsız düşünmemek lazım.Ozan hocanın sevdiği ve tanıdığı bir oyuncu.Aynı zamanda hocayla birlikte uçuşa geçen Garry den 5,Donk'tan 9 yaş küçük ve forumda hemen hemen herkesin gelmesini istediği Emre Mor'un çeyreği kadar bile sorunlu değildir.Burda tek kritik nokta D O Ğ R U bir yıllık ücret.
Emre Çolak konusunda ben de karasızım ama Ozan doğru rakamlarla denenmeye değer..
Benim şahsi fikrim bu ikisinin de bizden uzak durması. Özellikle Emre Çolak denen vitaminsiz. Aydın Yılmaz,Sabri Sarıoğlu,Yasin Öztekin ve Emre Çolak midemi bulandırıyorlar.
Tabi Hoca,Ozan denen danayı istiyorsa bize saygı duymak düşer.
Yerli diyede bariz balon bir adamı almaya gerek yok , Orta saha için Emre Akbaba dışında alınacak adam yok yerli olarak diğerlerinin hepsi gereksiz olur.2 gömlek iyi olabilir ama 9 yaş büyük + yabancı statüsünde.
Gelsin oynasin takim da demiyormusun? Demek af dilese kabul etmeyecekmisin? Ee oda bunu bilmeyecekmi? Daha once af dileyecekti, simdi af dilemis neye yarar diyorum :sNe diyorsun yaw. Af dilemezse affetmeyecegiz tabii. O yuzden af dilesin diyoruz.
Herkes hata yapabilir, ben de bir kopeklik yaptim iste desin. Biz yine destekleriz.
Her seye ragmen bu camianin cocugudur. Fatih hoca gelmesinde beis gormezse bizim ne haddimize.
Gelsin oynasin takim da demiyormusun? Demek af dilese kabul etmeyecekmisin? Ee oda bunu bilmeyecekmi? Daha once af dileyecekti, simdi af dilemis neye yarar diyorum :s
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İngizliceyi de anadili gibi konuşuyor. Geçen amerikada verdiği basın açıklamasını izlemiştim. Gayet akıcı ve doğru yerde vurgulamayla okuyordu.Türkçe,Almanca ve Flemenkçe yi ana dili gibi konuşan Nuri Şahin ; İngilizce,İspanyolca ve Portekizceden sonra kendine Çince ve Japoncayı hedef koydu.
İtalyanca ve Fransızca da öğrenirse gelsin Mert le beraber takılsınlar vardiyalı![]()