Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting Raphinha'yi 6,5 milyon Euro'ya transfer etmiş. Adamlar işi biliyor. İki sene sonra 20'ye okuturlar. Bu işlerde Belçika ligi de uzmanlaşmaya başladı. Max. 1 milyon Euro'ya tanınmamış kulüplerden getiriyorlar oyuncuları 10-20 milyon euroya İngiltere veya Fransa'ya gönderiyorlar sonra.

ozan ve emre gelirse en çok gece klübü sahipleri sevinir biri vitaminsiz diğeri aşırı diyabeti şahsen istemem ikisinide

sportingin dayak yiyen topcularindan ucuza kapabilecegimiz adam varmi

ozan ve emre gelirse en çok gece klübü sahipleri sevinir biri vitaminsiz diğeri aşırı diyabeti şahsen istemem ikisinide

Ozan zaten Istanbulda rtas

Emre Akbaba Alanya gibi daha bile alemci olan bir yerde

Emre Mor ise Imparator tarafindan adam edilecektir

Bu arada Istanbul'da gece kulubu mu kaldi? Ruby, Anjelique. Q7'nin mekanlari. Donk da alemci.

Belhanda hariç dediklerine kesinlikle katılıyorum.

sent via GSC
Düşüncelerine saygı duymakla beraber katılmıyorum Can kardeşim. Belhanda’nın bu kadar göze batmasının tek sebebi sırtındaki 10 numara. Fernando’nun yanına bir adam daha alalım Belhanda’da yanlarında oynasın. Kolay kolay bu orta sahayı düşüremessin. Ama bir eleştiri de buluniyim Belhanda ile alakalı. Bazı yerlerde çok acayip toplar kaptırıyor bunu düzeltirse kimse eleştirmez. Ki bence seneye çok farklı olacak. Feghouli içinde geçerli. Kaliteli adamlar bunlar. Kesinlikle bu sene kalmalılar.

Not:Garry’e 25 milyon euro veriyorlarsa satılabilir. Aşşağısı kesmez.

Sporting Raphinha'yi 6,5 milyon Euro'ya transfer etmiş. Adamlar işi biliyor. İki sene sonra 20'ye okuturlar. Bu işlerde Belçika ligi de uzmanlaşmaya başladı. Max. 1 milyon Euro'ya tanınmamış kulüplerden getiriyorlar oyuncuları 10-20 milyon euroya İngiltere veya Fransa'ya gönderiyorlar sonra.
Gecenlerde o oyuncuyu forumda yazmistim. Portekiz Ligi'ndeki 3-4 büyük takim tüm oyunculari bir sekilde topluyor. Ligi 5.bitiren Rio Ave'nin stoperi bedelsizdi, hemen Sporting almis mesela. Yine ayni takimin sag kanat oyuncusu 10 gol atmis, onu da Braga kapmis. Daha sezon yeni bitmesine ragmen herkes hamle yapmaya basladi programli bir sekilde.

Dd1LQySUQAAmAXd

Orta sahaya fransa ikinci liginden bir NDOMBELE bulmaliyiz...

Düşüncelerine saygı duymakla beraber katılmıyorum Can kardeşim. Belhanda’nın bu kadar göze batmasının tek sebebi sırtındaki 10 numara. Fernando’nun yanına bir adam daha alalım Belhanda’da yanlarında oynasın. Kolay kolay bu orta sahayı düşüremessin. Ama bir eleştiri de buluniyim Belhanda ile alakalı. Bazı yerlerde çok acayip toplar kaptırıyor bunu düzeltirse kimse eleştirmez. Ki bence seneye çok farklı olacak. Feghouli içinde geçerli. Kaliteli adamlar bunlar. Kesinlikle bu sene kalmalılar.

Not:Garry’e 25 milyon euro veriyorlarsa satılabilir. Aşşağısı kesmez.

Halit Aga dediğin gibi beklemedik top kayıpları yapıyor ama takımda risk kalıp topu ortasahadan forvet bölgesine taşıyan tek adam. Doğal olarak bazen istenmeyen top kayıpları olabiliyor.

Benim Belhanda ile ilgili tek eleştirim var. Gol bölgesine maç boyu en fazla 3-4 koşu yapması. Bu koşuların sayısını arttırdığın da zaten istatistik olarak herkesi memnun edecek. Fatih Hocamda basın toplantısında bundan bahsetti inşallah seneye daha iyi olacak.

Buyuk bir revizyon olmayacagi belli.. sol bek orta saha forvet kesin gibi..keske belhanda ve maicona iyi teklif gelse de kurtulsak paralarinin hakkini veremiyorlar.. feghouliye 1 yil daha sans verilebilir hala takimin en yeteneklisi oldugunu dusunuyorum ama bu yeteneginin yarisini goremedik fiziksel zaafi nedeniyle.. belhanda maicon yazdim ama zerre ihtimal vermiyorum gitmelerine

Muslera
Mariano.. Denayer.. Serdar.. Naga
Fernando.. Ndiaye
Feghouli..Belhanda.. Garry
Gomis

Yerli kaleci
Linnes.Maicon.Yerli stoper.Yerli sol bek
Nuri ve Donk.. Çolak ve Tolga
Sinan.. Akbaba.. Trezeguet/Emre Mor
Niasse ve Umut Bozok

Ohh bol alternatifli ne iyi olurdu be

Ülkemizde profesyonel liglerdeki yaz transfer dönemi 9 Haziran 2018 tarihinde başlayacak.

Hızlıca transferleri bitirip önümüze bakmamız lazım. Bizi bekleyen bir devler ligi var. Çok iyi 2-3 tane nokta atışı transfer ve yedek kulübesi güçlenirse keyifli bir sezon geçer.

Emre Çolak ve Ozan Tufan konusunda şaka yaptığını düşünüyorum.
Rentaş Ozan konusunu teknik direktörümüzün Fatih Terim olduğundan bağımsız düşünmemek lazım.Ozan hocanın sevdiği ve tanıdığı bir oyuncu.Aynı zamanda hocayla birlikte uçuşa geçen Garry den 5,Donk'tan 9 yaş küçük ve forumda hemen hemen herkesin gelmesini istediği Emre Mor'un çeyreği kadar bile sorunlu değildir.Burda tek kritik nokta D O Ğ R U bir yıllık ücret.

Ozan Tufan, Fatih Terim'li milli takım döneminde oynuyordu ve fena da değildi. Sonra fazla kiloları yüzünden tepki çekmeye başladı. Ozan bunun farkına varıp ekstra çalıştı ve kilolarını verdi. Fb tekrar oynatmaya başladı ve bana göre iyi de oynuyordu. Şimdi istatistiğine baktım 9 maç 3 gol 2 asist yapmış bu dönemde. Ardından ne yaşandıysa Aykut Kocaman kadro dışı bıraktı ve bir daha da oynayamadı. Bence ucuza bırakacaklarsa alınabilir, üç büyüklerin rotasyon oyuncusu olabilecek kapasitede.

O zaman ideal ucretleri de yazalim

Ozan Tufan: 1m bonservis, yillik 1.25m ucret
Emre Colak: 1m bonservis, yillik 1.25m ucret
Emre Mor: 2 yil kiralik, kiralama bedeli 2m, satin alma opsiyonu 7m
Nuri Sahin: 4.5m bonservis, yillik 2.75m ucret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt