Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fortnite'da bi nooba yenildim son 1v1'de moralim bozuk guzel duyumlar var mi rnktostlar

Badou Ndiaye gelmeyecekse bile başka bir takıma bonservisi ile gitsede %15 payı alsak

Sirf Belhanda nin bonusuna bile yetmiyor o 200 bin. O apaci icin 500 bin daha ödeyecegiz Kiev'e Sampiyonlar Ligine katildigimiz icin.

Peki bu Belhanda'nin sucu mu? Belhanda bizimkileri tehdit mi etti bana bonus vereceksiniz yoksa gelmem diye?

Sacma sacma konusma yine köseye sikistirma cabalarina girme.

Belhanda nin sucu diye birsey mi dedim ben. Senin gecen yaz övdügün Dursun'un ve Cenk'in sucu. Belhanda nin her yönüyle ne kadar gereksiz bir transfer oldugunu gösteriyor bize yine. CL ye katilmamiz bile bize zarar olarak geri dönüyor su adama o kadar bonservis yillik ödememize ragmen üstüne para ödüyoruz hala.

Yetmiyormus gibi bir de sampiyonluk primi vermisiz buna Maicon'a Gomis'e Feghouli ye falan. Resmen akil tutulmasi su kontratlar.

hAZIRSANIZ DUYUM VERİYORUM !

D
UYUMLogo.png

Beyler transferi rafa kaldırın. Şuan camianın kitlendiği nokta yarın yapılacak olan seçim. Buradan çıkacak sonuca göre ya ağlayacağız ya şampiyon olmuş gibi sevineceğiz.

Dursun Özbek'in çok ciddi lobisi var hala. Kazanamasa bile en kötü 700 800 oy alacak bu adam. Başımızdaki sıkıntının farkındasınız herhalde. Zaten yönetimin kalıp kalmayacağı belli olmadığı için transferde duyumlar falan beklemeyin.

Herkes sosyal medya hesaplarını kullanarak Dursun Özbek'e karşı alınan tavra destek olmalı. Mustafa Cengiz seçilmese bile en azından Ozan Korkut ile yola devam etmeliyiz ki ekibi çok iyi. Özellikle ekonomiden anlayan adamların barınması işimize gelir.

Hepimiz Mustafa Cengiz'in yola devam etmesini istiyoruz ve inşallah bu şekilde olur. Transfer konusunu şimdilik kapatalım. Yarın akşam zaten seçilecek kişiye göre hamlelerin ne olduğu belli olacak. Dursun Özbek seçilirse silin transferi onu söyleyeyim.

danilo panticin sözleşme 2019da bitiyo harbiden alsanıza lan bonservisi ile chelseadan,OGLUM SANA DİYOM @Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt