fm13 de gs ile uefa aldıgım kadronun yapı taslarından biriydiRaphael Holzhauser - Oyuncu profili 17/18 13 gol 12 asist yapmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm13 de gs ile uefa aldıgım kadronun yapı taslarından biriydiRaphael Holzhauser - Oyuncu profili 17/18 13 gol 12 asist yapmıs
fortnite'da bi nooba yenildim son 1v1'de moralim bozuk guzel duyumlar var mi rnktostlar
fortnite'da bi nooba yenildim son 1v1'de moralim bozuk guzel duyumlar var mi rnktostlar
Sirf Belhanda nin bonusuna bile yetmiyor o 200 bin. O apaci icin 500 bin daha ödeyecegiz Kiev'e Sampiyonlar Ligine katildigimiz icin.
HakkariEspor Kulubunde oynayamazfortniteda sana koyan herifi espor takimina aliyomusuz
anlatkufur.swf
Peki bu Belhanda'nin sucu mu? Belhanda bizimkileri tehdit mi etti bana bonus vereceksiniz yoksa gelmem diye?
KESİN KIZA YENİLMİŞSİNDİR.fortnite'da bi nooba yenildim son 1v1'de moralim bozuk guzel duyumlar var mi rnktostlar
Fernando
Belhanda Emre Akbaba
Fernando N'Diaye
Kagawa
Hangisi ?
Abi nasil yenildim bilmiyorum. 10 kills var kufur edecem simdi herifin rgpsi var s b'dan bir sekilde beni indirdi fall damage geberdim. adamda ne building skills vardi nede shooting. rezilik resmen.KESİN KIZA YENİLMİŞSİNDİR.