Sedat Aydın
Yeni Üye
- 13 Mayıs 2018
- 22
- 23
- 248
Umarım alamazlar.yok yav,desinler.bu sefer bos konusmuslar.bernard cok zor ,Galatasaray için bile
SM-J701F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım alamazlar.yok yav,desinler.bu sefer bos konusmuslar.bernard cok zor ,Galatasaray için bile
yok,alamazlar.serdar gürleri falan alabilirler ama
buarada profilde 2pac var hocam. merak ettim türkçe rap dinler misin? Saian Allame vb kalemler?yok yav,desinler.bu sefer bos konusmuslar.bernard cok zor ,Galatasaray için bile
sadık da yanlış bilmiyorsam home grown kategorisine giriyor.Muslera
Mariano
Maicon
Denayer
Nagatomo
Linnes
Fernando
Donk (1+1 1.250 Bin Euro)
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis
2 hak kalıyor normalde.
Orta Saha
Kanat Forvet (Golcü özelliği olan)
Bu isimlerden biri gidecekse bir de stoper alınabilir.
Yerli için ismi geçenler:
Emre Akbaba
Emre Mor (bence kiralayacağız)
Sadık Çiftpınar (gerek yok)
Serdar Gürler (alternatifin alternatifi olmalı)
Deniz Türüç (eşik sınavını geçemedi)
Emre Çolak (home grown için ama istemiyorum)
yok,genelde tupac.özellikle son dönem hep rap dinliyorum.rahatlatıyo,stres atıyorumbuarada profilde 2pac var hocam. merak ettim türkçe rap dinler misin? Saian Allame vb kalemler?
sadık da yanlış bilmiyorsam home grown kategorisine giriyor.
Ölü yatırım olur.
Böyle yaşını başını almış adamlardan vazgeçmeliyiz artık. Takım zaten çok yaşlı.
sent via GSC

hocam pro resmindekin ravenelli midünya kupasında belhanda'yı tutacağım.
3 kişiyi çalımlayıp köşeye bıraksa, taklasını da atsa okuturuz çin'e 20'ye
adam 4-5 ay sakat oynadım dedi.daha ne desin?ama 8-9 kilo fazlası var gercekten.bacakları ve popoyu halletmeliFeg i canlı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim bildiğin tombul sakatlık felan değil kilo vermesi lazım hayatımda öyle tombul iyi bir kanat oyuncusu görmedim
Alıntılardan bildirim gelmediği için yeni gördüm. Küçülmeyle ne alakası var? Benim dediklerim olsun şükret mali durumumuz kötü uçmayın hemen. Belhanda'ya gelecek maksimum teklif 7-8 olur bence ve bu seneki gibi oynayacaksa gönderilmeli. Zaten mecbur zarar edeceğiz Belhanda'dan 10 milyonluk kazığı geçirmişler bize..
Selçuk'un yapacağı abiliğe sokayım top oynamayan adam gidecek. Maaşı falan masrafı var her oyuncunun ne ağabeyi?
Emre mor Rodrigues yerine dediğim fırsat transferi olarak denenebilir ama o çocuktan bir bok olmaz bence. Balotelli gelecekse kimse hayır demez zaten. Kısaca bana neden tepki gösterdiğini anlayamadım yerine fikir de koymamışsın..
Çok karavana atmistik o sezon yav. Gorusmeye baslandigini bildirip alamadığımız 10 oyuncu vardir.Profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
hey gidi günler.
evethocam pro resmindekin ravenelli mi