Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar yapacakları yerli transferleri sanırım önce medyada Galatasaray aldı şeklinde lanse ederek yapmaya çalışıyorlar

Shaqiri falan bu zihniyet şuan bizi batırır.Geçen sene yıldız oyuncumuz yoktu ama aldık. Düşük profilli yüksek potansiyelli oyuncular lazım.

Başındaki adam zaten derbi maçta Aydın Yılmaz'ı sırtına Q7'yi takıp doksana gol atabilen bir oyuncu haline getiriyor.

[DIŞ BASIN] Galatasaray, Empoli'nin 20 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu Ismaël Bennacer ile ilgileniyor. (TuttoMercato)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmetten daha kötü bir oyuncu.

Not: Ahmet de iyi değil. Düşün yani.

Bunlar ancak gömülü oynayan takımlarda iş görürler daha fazlasını bekleyemezsin. Bizim gibi açık oynayan takımlarda yer yok böyle stoperlere.

sent via GSC

Ahmet'in Ostersunds maçları göz önüne gelince Ahmet'ten kötü çok olamaz.

Acaba Kagawa 'ya olan ilgimiz hala devam ediyo mu ?

Belhanda-Kagawa
Fernando
Üçlü orta sahası iş yapmaz mıydı ? Donk 'u takımda tutup yerli alternatif olarak Emre Akbaba-Deniz Türüç-Musa Çağıran gibi 1 tane yerli oyuncu alıp yolumuza bakardık

Shaqiri son zamanlarda tosun olmadı mı yav ben mi yanlış biliyorum.

Abdürrahim albayrak bugün açıklamada transfer konusunda çalışmalarımız oldu önceden başladık , seçilmezsekte seçilen yönetime bilgi veririz demişti

Ahmet de Gençlerbirliğinde aynı bu Sadık gibiydi.

Hiç gerek yok. Sadece boş yere yer kaplayıp maaş alıyorlar.

sent via GSC

Ben Ahmet'i Gençlerbirliğinde de çok tutmuyordum . Dediğim gibi altyapıdan yetişen oyuncu klasmanına sayılıyor. Malatyayla takas güzel olur yoksa Ahmet ya da Sadık. CL seviyesinde takım oyuncuları değil.

Henk reyize güvenip clde 11'de başlatmak isteyenler :
Tottenham ile arenada oynanan ve ilk 20 dakikada rakibi baskıya boğduğumuz dakikalardan birinde Henk'in yine rahat hareketlerinden dolayı Son'a topu kaptırıp, kontradan gol yediğimizi görür gibiyim.

Ben Ahmet'i Gençlerbirliğinde de çok tutmuyordum . Dediğim gibi altyapıdan yetişen oyuncu klasmanına sayılıyor. Malatyayla takas güzel olur yoksa Ahmet ya da Sadık. CL seviyesinde takım oyuncuları değil.

Sırf altyapıdan yetişen klasmanına uyuyor diye bomboş bir futbolcuyu transfer etmenin hiç bir mantıklı yönü yok.

Altyapıdan birini kadroya alalım daha iyi. Hem ekstra maliyet olmaz

sent via GSC

3070935607_1_15_HXk7olCG.gif

Acil bir sekilde Carrasso, Eray, Hakan, Koray, Latovlevici, Umut Gündogan ve Yasin'le yollarimizi ayirdik seklinde bir twit gelmeli resmi hesaptan. Sözlesmesi biten cöplerden kurtulalim.

Gönderilmesi gereken diger adamlarda belli zaten: Endogan, Carole, Cavanda, Tarik, Ahmet, Tolga, Selcuk, Eren

Sunlardan 1ini bile tutmam ben. 15 cöp topcu, hepsini toplasan 2 adam etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt