Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jorge Jesus´un menajeri Moreira‚ Portekiz radyosu Renascença´ya yaptığı açıklamada "İstanbul´da bazı görüşmeler yaptık. Don Jorge için en iyisini düşünüyoruz" dedi

Tam FBlik Hoca. Müzmin ikinci. Kocun hocasi olabilir

dorukhan fena olmazdı ama atakan akkaynakı alalım biz.şampiyoluk kutlamasına da gelmiş zaten

''Homegrown'' oyuncu arayışında olup da Emre Çolak' ı beğenmemek gerçekçi değil; o statüye giren daha kaliteli tek bir isim söylesin bilen varsa.

Tam da ihtiyaç duyulan bölgeye, düşük maliyetle alınabilecekken üstelik. Buradan gidişinde problem yok, kulüp kalması için istekli olmadı, o da başının çaresine baktı. İlk sezonunda gayet iyi performans gösterdi, bu sezon da o çizgisini devam ettirebilmiş olsa zaten La Liga' nın daha kaliteli bir takımına giderdi. Serserilik yaşlarını geçti, İspanya' da bilgisi görgüsü de arttı. Bir şans verilmesinden yanayım.

Fatih Hoca' nın düşüncesini, aralarındaki gönül bağını bilemiyorum. Hoca istemezse zaten olmaz o iş...

ben uyuyom:/ sampiyonluktan sonra gecen günlerden bişey anlamadım :/cok sıkıldım 1 haftadır.mac olmasını özledim galiba

Henk reyize güvenip clde 11'de başlatmak isteyenler :
Tottenham ile arenada oynanan ve ilk 20 dakikada rakibi baskıya boğduğumuz dakikalardan birinde Henk'in yine rahat hareketlerinden dolayı Son'a topu kaptırıp, kontradan gol yediğimizi görür gibiyim.

Hocam bu ne fernando diye bir oyuncumuz var 6 numarada neden donk 11 başlıyor.

ha yok 8 numara alınmaz donk ve fernando olur orta sahada diyorsan zaten cl için hesap yapmaya gerek yok 2 3 puanla döneriz grup farketmez.

Alinabilecek yerli oyuncular:

- Merih Demiral
- Baris Alici
- Kerim Frei
- Ferdi Kadioglu
- Berkay Ozcan

Deniz Turuc, Emre Akbaba, Serdar Gurler'e falan gerek yok.

jackson martinez hala boşta çökelim , maxime lastienne, alex song ,mbia , nasri, vucunic şuan boşta olan isimler

Hocam bu ne fernando diye bir oyuncumuz var 6 numarada neden donk 11 başlıyor.

ha yok 8 numara alınmaz donk ve fernando olur orta sahada diyorsan zaten cl için hesap yapmaya gerek yok 2 3 puanla döneriz grup farketmez.
N'diaye için Arsenal demişler, orası için efsane olur bence de. Thomasson bizim için ideal bir oyuncu şu anlık.

---------Muslera---------
Mari--Maic---Aziz--Naga
Thomasson - Fernando
--------Belhanda-------
Fegu---Gomis---Shaqiri

En kötü bizi 3. yapıp AL'de Final oynayabilecek bir kadro.

''Homegrown'' oyuncu arayışında olup da Emre Çolak' ı beğenmemek gerçekçi değil; o statüye giren daha kaliteli tek bir isim söylesin bilen varsa.

Tam da ihtiyaç duyulan bölgeye, düşük maliyetle alınabilecekken üstelik. Buradan gidişinde problem yok, kulüp kalması için istekli olmadı, o da başının çaresine baktı. İlk sezonunda gayet iyi performans gösterdi, bu sezon da o çizgisini devam ettirebilmiş olsa zaten La Liga' nın daha kaliteli bir takımına giderdi. Serserilik yaşlarını geçti, İspanya' da bilgisi görgüsü de arttı. Bir şans verilmesinden yanayım.

Fatih Hoca' nın düşüncesini, aralarındaki gönül bağını bilemiyorum. Hoca istemezse zaten olmaz o iş...

DThc9-lWsAUtoey.jpg

Emre Çolak niye istenmez mi demiştin?

O değil Badou harbiden Arsenale giderse Emery'nin elinde cevhere dönüşür, çin malı kante olur. Elneny'nin oynadığı yerde Arsenal Efsanesi olur.

Meunier, Alves ve kurzawa ya yol verecekmiş tuhhel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt