Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye olmazsa olmaz bir adam değil renkdaşlar bence ...Oynadığı dönemde bazen hoşumuza giden işler yaptı fakat bazı müdahaleleri, bazı pozisyonlarda pas kalitesinin düşüklüğü v.b durumları da unutmamak lazım ...

Shaqiri gelmeli dertler bitmeli

Ulan Badou Arsenale gidecek millet hala burun kıvırıyor,adam Osmanlıdan çıkma diye bi türlü itibar kazanamadı

Shaqiri'yi çok isteyen var ama performans/fiyat olarak sınıfta kalır.12-13 milyon verip Garry katkısı alacaksın, ne gerek var ?

Shakir 10 numara mevkinde de dikine oynayan bir adam frikik alır , penaltı alır ,goller atar ...
Fatih Hoca'miz kuşkusuz ki feghuli, maicon ve belhanda ile yollar ayırıp daha iyi adamları isteyecektir ve de para kazanıp sakiri gibi adamlar umacaktır lakin bu çöpleri kimse almaz ve de shakiri gelmez . Ben Mor , Şahin falan raziyim açıkçası çünkü yedek kulubesi bok gibi ve yabancı hakkı da 11de dolduruyoz . Belhanda , Feghuli gibi adamlar gitmedikce ben öyle ekstra yabancı oyuncu beklemiyorum ki zaten para yok .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis-bacca 2lisi ne gider var yaa Mondi reis bizim için halleder
gomiss-baccaaa
rodrigez-------shaqiri
ndaye--fernando
4-4-2
Cl başarı garanti

Ulan Badou Arsenale gidecek millet hala burun kıvırıyor,adam Osmanlıdan çıkma diye bi türlü itibar kazanamadı

Belhanda gidip yerine Badou'yu yerleştirip orantısız pres ile kullanacaksak olur. Belhanda, Badou 2 pas yapamıyor orta sahada.

akhisardan hasan ali adıguzeli almalıyız,cok yetenekli

dün gökhan dinç diyodu 360 da fatih hocanın transfer listesi harika dehşet takım kurulacak inş doğrudur belhanda feghouli gibileri sahada görmeyiz bu sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt