Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd::hat:
Onu gec Di Maria yi bize yazmislardi burada begenmeyenler yetersiz bulanlar vardi. Ayni yaz dönemi Di Maria 65 Milyona Manchester'a gitti :asd::asd:

Bazen neyin kafasini yasiyorlar insanlar anlam veremiyorum. Böyle adamlari alma ihtimalin zaten hayli düsük, bir de begenilmiyorlar.

Edit: Pardon 65 demisim ama 75 Milyona gitmisti.
hicbir futbolcunun eksigi olmasin istiyorlar.
mukemmelliyetci renkdaslarimiz var ama biz mukemmel degiliz:cigara::dans:

Feghouli: 5 aydır sakat sakat oynuyorum. Bunu en yakınlarım dışında kimse bilmiyor. Ameliyatı reddettim eğer olsam sezonu kapardım.

o anlam veremedigim etkisiz, istikrarsiz oyunu bu sebepten sanırım.

Fikret Orman: Galatasaray alacağı prim ve yayın gelirleriyle 200 trilyon civarı herkesten güçlü girecek lige. Biz bu sene krediler yüzünden ve şampiyon olamadığımız için % 35 bütçe küçülmesine gideceğiz.

Seçimi kazanan Mustafa Cengiz hafta içi yatacak şampiyonluk primi, başarı primi ve yayın gelirleriyle 763 Milyon TL'yi kasada hazır bulacak. (AMK)

bi tek draxleri alacagımız zaman ,onu begeniyolardı.cok istiyolardı

Onu alma ihtimalimiz hic bir zaman yoktu zaten. Gaz veren haberler bunlar.

Schalke dan sonra hep yanlis tercihlerde bulundu cocuk. Önce Wolfsburg sonra PSG. Wolfsburg boktan bir takim, sadece para var.

PSG de ise harciyorlar cocugu istikrarsiz kullanarak. Aslinda tam EPL yapma zamani onun icin. Arsenal mesela muazzam olur onun icin.

Kerim Frei mutlaka alinmali, eger Garry gitmese rahat yedek olur.

Yaya toure ve nuri sahin'i istiyenler neyin kafasini yasiyoe?

2 tane bos belesh futbolcu.

Yaya yi istiyenler izlemismi son 2 sezondur yaya yi ?
Sacma sapan konusuyorsunuz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt