Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli: 5 aydır sakat sakat oynuyorum. Bunu en yakınlarım dışında kimse bilmiyor. Ameliyatı reddettim eğer olsam sezonu kapardım.

o anlam veremedigim etkisiz, istikrarsiz oyunu bu sebepten sanırım.
yav zaten adam sadece beyniyle oynuyordu. su sakatligi duzeltsin sezon basi idmanina yetiissin. seneye patlama bekliyorum ondan

Onu alma ihtimalimiz hic bir zaman yoktu zaten. Gaz veren haberler bunlar.

Schalke dan sonra hep yanlis tercihlerde bulundu cocuk. Önce Wolfsburg sonra PSG. Wolfsburg boktan bir takim, sadece para var.

PSG de ise harciyorlar cocugu istikrarsiz kullanarak. Aslinda tam EPL yapma zamani onun icin. Arsenal mesela muazzam olur onun icin.
liverpola gitsin tam ona gore takim

Emre çolak dönecekse bize dönsün yahu. Tolga yasin fılan bekleyeceğine o beklesin hem de klupte yetişmiş oyuncu statusunde

Kesinlikle Kwasi Okyere Wriedt alınmalı. Adam muazzam yetenekli devasa bir fiziğe sahip. Tipik hantal pivotlardan değil...

1994 Doğumlu...Solak...1.88 boyunda...Bayern'de çok defa maçını canlı izledim...Sırtı kaleye dönük oynayabiliyor...Support Striker olarak çift forvette yahut pivot olarak tek forvette harikalar yaratabiliyor...Seri...Gol vuruşları var...Hava hakimiyeti muazzam...Frikik atabiliyor...Yumuşak bileklere sahip adeta rüya gibi bir forvet...A takımda fazla şans bulamıyor Müller ve Lewandowski yüzünden...Gana asıllı Almanya doğumlu...2020'de sözleşmesi bitiyor...1 milyon euroya bonservisini alabiliriz...

Castro gibi gözden düşmüş müthiş etki verecek oyuncuları bir şekilde almamız lazım. Bunlardan biri Shaqiri.

Yerli olarak kesinlikle Emre Mor'u kapmamız lazım. Hatta Enes Ünal'ı bile kiralayabiliriz. Emre Çolak'ın karakterini sevmiyorum ama Beşiktaş'a gideceğine geri gelsin. Hem altyapıdan yetişme sorununu giderir hem de Tolga yerine daha iyi olur.
1-2 gurbetçi oyuncu alırsak yerli tamamdır. Hiç Serdar'a falan bulaşmamak lazım ki hoca yine yerli sevdasını gösterecek gibi.

Emre çolak dönecekse bize dönsün yahu. Tolga yasin fılan bekleyeceğine o beklesin hem de klupte yetişmiş oyuncu statusunde

yok yaw tweet atmis da instagramdan bisey yazmamis da bizde MAL taraftar bol malesef

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dolduralim takimi 35 yasinda dangalaklarla

Yaya diyorlar ya

Insan utanir az

Transfere yerlilerden başlamalıyız.
Zaten kaliteli 2-3 yerli oyuncu var, bunları da rakipler almadan işi bitirmek lazım..

Emre Mor + Emre A. + Kaan Ayhan biran önce bitmeli..

Kesinlikle Kwasi Okyere Wriedt alınmalı. Adam muazzam yetenekli devasa bir fiziğe sahip. Tipik hantal pivotlardan değil...

1994 Doğumlu...Solak...1.88 boyunda...Bayern'de çok defa maçını canlı izledim...Sırtı kaleye dönük oynayabiliyor...Support Striker olarak çift forvette yahut pivot olarak tek forvette harikalar yaratabiliyor...Seri...Gol vuruşları var...Hava hakimiyeti muazzam...Frikik atabiliyor...Yumuşak bileklere sahip adeta rüya gibi bir forvet...A takımda fazla şans bulamıyor Müller ve Lewandowski yüzünden...Gana asıllı Almanya doğumlu...2020'de sözleşmesi bitiyor...1 milyon euroya bonservisini alabiliriz...

dediğin gibiyse 1m e bırakmazlar ki, kiralanabilir amma

İstanbulsporlu M.Zeki Çelik 21 yaşında, sağbek. İzleyenler öve öve bitiremiyor. Tamam belki sağbek lazım değil ama yabancı sınırı daralabilir, hiç değilse yedek sağbekimiz Türk olsun bunun için kontenjan harcamayalım. Mariano 2 sezon buna tecrübelerini aktarır, sonrasında formayı alır.

dediğin gibiyse 1m e bırakmazlar ki, kiralanabilir amma
Fazla şans bulamıyor ve devre arası Sandro Wagner alındı ama sıkışınca Heynckes sık sık Wriedt'ı kurtarıcı olarak oyuna aldı hele pokal kupasında Leipzig'e karşı efsane oynadı. Defalarca maçını izledim muazzam yetenek...Keşfedilmeden kiralama da olabilir pek tabii hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt