Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri lazionun topçusuna 110 milyon diğeri mahreze 85 milyon bu heriflerle nasıl mücadele edicez.Anca alt yapıdan bir messi bir ronaldo bir modric bir varene falan çıkarcaz

Sa transfer sihirbazı renkdaslar duyum yok mu

Suraya bir kadro birakayim da GSC vizyon görsün:

————-—-Muslera—————--
Mariano-Rami—-Aziz-Nagatomo
———-Fernando—Guarin———-
—Feghouli—-Ndiaye—-Garry/Mor—-
——————Bafe/Musa————

Muğdat olmasın, Nuri olmasın, Emre olmasın . He ergenler he 4838283 tane yabancı olsun ama eren , Yasin, tolga malları girince de zırlayın he . Arkadaş her taraftar mi böyle acaba. Ben de Türk futbolcusu sevmiyorum ama bu bildiğin aptallık. Piyasada toplasan 3 tane yerli var onlar da 5 milyondan başlıyor. Bir de demezler mi gurbetten al he artık onlar da geliyor sana zaten, anca tolga gibi malları alalım gurbetten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muğdat olmasın, Nuri olmasın, Emre olmasın . He ergenler he 4838283 tane yabancı olsun ama eren , Yasin, tolga malları girince de zırlayın he . Arkadaş her taraftar mi böyle acaba. Ben de Türk futbolcusu sevmiyorum ama bu bildiğin aptallık. Piyasada toplasan 3 tane yerli var onlar da 5 milyondan başlıyor. Bir de demezler mi gurbetten al he artık onlar da geliyor sana zaten, anca tolga gibi malları alalım gurbetten

Son cümleye kadar altına imza atarım ama son cümleyi görünce laykı geri çekecektim ama sonradan vazgeçtim...

iyi güzel yazmışsın da her taraftar senin istediğin topçulari istemek zorunda mı

giphy.gif

Facundo Ferreyra 'nın peşinde çok fazla klüp vardır ama acaba fazlaca maaş ve Şampiyonlar ligi kozlarıyla aklını çelemez miyiz ?

Oğuzhan ve Emre yerli olarak iyi hamleler olur. Emre’den fazla umudum yok da Oğuzhan hocanın elinde coşabilir. Zaten bizim yerli kadromuz iyi olursa yabancı sınırı getirmekten vazgeçerler. İşin tamamen bize baktığını biliyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi güzel yazmışsın da her taraftar senin istediğin topçulari istemek zorunda mı
Ben muğdat , Emre fanı değilim. Saysan zaten 15 tane futbolcu havuzu var Türk. Fikrime katılıyorsan zaten sen de o havuzu sayacaksın. Mesele bu zaten seçenek cokmus gibi hareket etmek . Altyapın da zaten öyle harika değil eee başka? Hep yabancı alalım o zaman . Eren , tolga gibi adamlar bu yüzden oynuyor zaten Türk oyuncu yok diye. Sen 24 yabancı al yine bunlar oynayacak.

Fatih Hoca canlı yayına çıksa bir yerlere transfer politikasından bahsederdi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt