Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında linnes ile donk a gerek yok Denayer stoper sağ bek ön libero yu yedekler çok rahat.

Geri kalıyor 3 yabancı hakkı yedek kadro için. Üçünüde hücumdan yana kullansak süper olur.

Trezeguet, Niasse, Okaka salarız 2.yarı sahaya kan alırız ?

Ben muğdat , Emre fanı değilim. Saysan zaten 15 tane futbolcu havuzu var Türk. Fikrime katılıyorsan zaten sen de o havuzu sayacaksın. Mesele bu zaten seçenek cokmus gibi hareket etmek . Altyapın da zaten öyle harika değil eee başka? Hep yabancı alalım o zaman . Eren , tolga gibi adamlar bu yüzden oynuyor zaten Türk oyuncu yok diye. Sen 24 yabancı al yine bunlar oynayacak.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok ona ses etmiyorum, Muğdat ve Emre benim beğendiğim topçular zaten de gereksiz bir agresiflikle yazmışsın ondan sordum soruyu. Herkes kafası neye uygunsa o futbolcuyu isteyebilir yani ondan demiştim. Transfer nöbeti burası 2-3 ay boyunca yüzlerce oyuncu yazılıp çizilecek zaten.

biliyorum, sıkıntı yok alınmalı. bu mantikla hic yabanci almayak o zaman

Ben hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.

Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer

14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.

Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.

Yok ona ses etmiyorum, Muğdat ve Emre benim beğendiğim topçular zaten de gereksiz bir agresiflikle yazmışsın ondan sordum soruyu. Herkes kafası neye uygunsa o futbolcuyu isteyebilir yani ondan demiştim. Transfer nöbeti burası 2-3 ay boyunca yüzlerce oyuncu yazılıp çizilecek zaten.
Ya buradaki adamlar için demedim aslında . Buradakileri seviyorum da ama şu sosyal medya beni cildirtiyor . En son nagatomo olayı böyleydi . Adama kaç yaşındasın dedim , 16 dedi . Böyle bebeler yorum yapabilir ama bilgiçlik yapıyorlar çıldırıyorum. Nagatomoya yazdıklarını her twitte rwetliyorum millet görsün diye . Feghuli için ben mesela sabah akşam bekledim baktım çöp çıktı bu başka ama gelmeden çöp demek bambaşka

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.

Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer

14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.

Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.

yahu forum şuan niye bu kadar agresif? Yarın bir bakmışsın Donk,Maicon,Belhanda,Feghouli,Garry vs. bu isimlerden bazıları gitmiş ve yabancı kontenjanın da boşluk ortaya çıkmış, bilemezsin ki. Biz bilmiyor muyuz takımda kimlerin olup olmadığını, kaç yaşında, hangi uyrukta olduklarını. Niye bu kadar agresif şu saatler de forum çözemedim. Ben Bamba'yı önerdim diye Mustafa Cengiz yarın gidip imza mı attıracak bu herife, az sakin olsanıza. 1 hafta önce şampiyon olmuşuz, sakin

Muğdat , çolak , nuri , serdar gürler , deniz türüç vs bedavada mı aldığımız gibi başımıza bela olucaklar

14 tane taş gibi yabancı alacan + aziz , sinan , mor ve akbabayı alacan en azından ne vericekleri belli elde patlamazlar kalan 10 oyuncuda alt yapıdan olucak yıllardır bu yabancı sınırı yüzünden aldığımız yerliler yüzünden kazık yedik borç dünya kadar oldu + bu yerli transferlerinde hep komisyon dönüyor , yabancıda alıyoruz kazık yiyoruz ama iyi kötü karşılığı ve talipleri oluyor çok zarar etmiyoruz yerlilerde ise full zarar baştan sona.

Yerli oyuncuya ihtiyaç varken Emre Akbaba'ya burun kıvırmak nedir anlamıyorum ...

La Gazzetta Dello Sport

Galatasaray, Nagatomo için max 3M euro’ya işi bitirmeye çalışıyor. Nagatomo’nun serüveni İstanbul’da devam edecek gibi görünüyor.

DeJ71BdXkAUq9BI.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt