Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.

Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer

14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.

Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.
maicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle. 3den fazla yabanci almamiz icin bazi oyunculari satmamiz lazim.

maicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle. 3den fazla yabanci almamiz icin bazi oyunculari satmamiz lazim.
3 yabancı 3 yerli alıp kapatırız kimse gitmezse

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle.

Oyle veya boyle 14'un nasil harcanacagi belli. Listeden biri gitse onun yerine gelen yabanci olacak.

Maicon'u zararina satmayacagimizdan, talip bulmak da zor olacagindan gitmesini herkes gibi garanti gormuyorum.

Ben şahsen feghouli ve belhandayı satmama taraftarıyım Fatih Terim’le birlikte görmek lazım birde ikisinide makineye çevirir terim onların

Oyle veya boyle 14'un nasil harcanacagi belli. Listeden biri gitse onun yerine gelen yabanci olacak.

Maicon'u zararina satmayacagimizdan, talip bulmak da zor olacagindan gitmesini herkes gibi garanti gormuyorum.
Kritik olan yerli transferler olacak bu dönem. Öyle veya böyle ilk 11'i komple degistirdik sayilir. Simdi sira yedeklerde. Osmanli küme düsmüsken Musa Cagiran'i kacirmamak lazim. Tolga Cigerci cöpünü satip onu alirsak epey güzel bir is yapmis oluruz. Gitmesi gereken bir sürü adam var bizde.

1. muslera
2. denayer
3. maicon
4. nagatomo
5. linnes
6. mariano
7. carole
8. donk
9. fernando
10. belhanda
11. feghouli
12. rodrigues
13. gomis

sadece yabancı transfer yapalım demeden önce bir göz atın kaç yabancımız olduğuna.

Ben hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.

Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer

14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.

Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.
Yukarıda yazılı yabancılardan
1-Linnes ı satıp Kaan Ayhan ı alırdım.
2-Maicon ve Denayer in yetersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Denayer zaten kulübüne döndü. Tekrar kiralamaya gitmek veya satınalma yanlış bir hareket olur. İyi bir Stoper lazım bize. Son durumlarını bilmiyorum , gecen sene sikca yaziliyordu; Mangala veya Sakho olamaz mi acaba?
3-Belhanda yi satıp Emre A. Alınır.

Kritik olan yerli transferler olacak bu dönem. Öyle veya böyle ilk 11'i komple degistirdik sayilir. Simdi sira yedeklerde. Osmanli küme düsmüsken Musa Cagiran'i kacirmamak lazim. Tolga Cigerci cöpünü satip onu alirsak epey güzel bir is yapmis oluruz. Gitmesi gereken bir sürü adam var bizde.

Yerli transferinde kilit kriter ucret olmali

Kimse 1.5'tan fazla maas almamali, kimseye Transfermarkt degerinden fazla bonservis verilmemeli

Yerli topcular ucretleri altinda cok eziliyorlar. Yuksek maas alinca cok cabuk saliyorlar.

Donk ve nagamoto denayer bizim oyuncumuz değil talihsiz bir paylasim
1. muslera
2. denayer
3. maicon
4. nagatomo
5. linnes
6. mariano
7. carole
8. donk
9. fernando
10. belhanda
11. feghouli
12. rodrigues
13. gomis

sadece yabancı transfer yapalım demeden önce bir göz atın kaç yabancımız olduğuna.

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Linnes ı sat k ayhan al gerçekten transfer sevdalısı bir post
Yukarıda yazılı yabancılardan
1-Linnes ı satıp Kaan Ayhan ı alırdım.
2-Maicon ve Denayer in yetersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Denayer zaten kulübüne döndü. Tekrar kiralamaya gitmek veya satınalma yanlış bir hareket olur. İyi bir Stoper lazım bize. Son durumlarını bilmiyorum , gecen sene sikca yaziliyordu; Mangala veya Sakho olamaz mi acaba?
3-Belhanda yi satıp Emre A. Alınır.

Arkadaşlar çok uçuk transferler beklemeyin. FFP tepemizde oldugu sürece sattığımız kadar alabileceğiz.

Lucescu | Umut Bozok Milli takım için henüz hazır değil. Umut Bozok | 70 MAÇ | 43 GOL | 3 ASİST

Eski aşk alevlendi

Basel, Bayern Münih, Inter, Stoke City Webaslan.com on Twitter
6862f7f0a053955a66a21cc4b6f7984a.jpg

Kan emiciler ve işlevsizler

Selçuk
Yasin
Tarık
Balta
Ahmet

Faydalılar

Serdar
Sinan

Olsa da olur olmasa da (ama mecburen olsunlar)

Tolga
Eren
Eray (homegrown)- yoksa faydasızlar da

Görüldüğü gibi en az 3-4takviye lazım.

Emre Akbaba
Emre Mor
Yedek Kaleci
Yedek defans

Fransa ekiplerinden Rennes, Galatasaray’ın yıldızı Feghouli için 4M Euro teklif sundu

Linnes gitsin k ayhan gelsin diyen taraftar profili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt