Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Arsenal ile sözleşme olayı yüzünden numara yapıyorlarPiyasada haber yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle. 3den fazla yabanci almamiz icin bazi oyunculari satmamiz lazim.Ben hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.
Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer
14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.
Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.
3 yabancı 3 yerli alıp kapatırız kimse gitmezsemaicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle. 3den fazla yabanci almamiz icin bazi oyunculari satmamiz lazim.
maicon satilir ve yerine yabanci stoper alinir, at fava. onun disinda yedek forvet ve ilk 11'e orta saha alinir. su yabanci kadrosundan ben sahsen memnunum, teklif gelmedigi sürece hepsinin kalmasindan yanayim. fatih terim de oynattigi adamlari yok yere göndermez öyle.
Kritik olan yerli transferler olacak bu dönem. Öyle veya böyle ilk 11'i komple degistirdik sayilir. Simdi sira yedeklerde. Osmanli küme düsmüsken Musa Cagiran'i kacirmamak lazim. Tolga Cigerci cöpünü satip onu alirsak epey güzel bir is yapmis oluruz. Gitmesi gereken bir sürü adam var bizde.Oyle veya boyle 14'un nasil harcanacagi belli. Listeden biri gitse onun yerine gelen yabanci olacak.
Maicon'u zararina satmayacagimizdan, talip bulmak da zor olacagindan gitmesini herkes gibi garanti gormuyorum.
Yukarıda yazılı yabancılardanBen hic yabanci almayak mi dedim? Carpitma.
Muslera
Mariano
Linnes
Maicon
Denayer
Nagatomo
Fernando
Donk
Transfer
Belhanda
Rodrigues
Feghouli
Gomis
Transfer
14 ediyor tamam mi? Say bir emin ol. Eren'i dusunmedigimize gore, yedek bir TURK santrafor lazim, tamam mi? Mugdat'i begenmiyorsan baska bir yerli santrafor oner.
Jonathan Bamba, Ahmed Musa varken niye Mugdat'i aliyoruz demek sacmalik.
Kritik olan yerli transferler olacak bu dönem. Öyle veya böyle ilk 11'i komple degistirdik sayilir. Simdi sira yedeklerde. Osmanli küme düsmüsken Musa Cagiran'i kacirmamak lazim. Tolga Cigerci cöpünü satip onu alirsak epey güzel bir is yapmis oluruz. Gitmesi gereken bir sürü adam var bizde.
1. muslera
2. denayer
3. maicon
4. nagatomo
5. linnes
6. mariano
7. carole
8. donk
9. fernando
10. belhanda
11. feghouli
12. rodrigues
13. gomis
sadece yabancı transfer yapalım demeden önce bir göz atın kaç yabancımız olduğuna.
Yukarıda yazılı yabancılardan
1-Linnes ı satıp Kaan Ayhan ı alırdım.
2-Maicon ve Denayer in yetersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Denayer zaten kulübüne döndü. Tekrar kiralamaya gitmek veya satınalma yanlış bir hareket olur. İyi bir Stoper lazım bize. Son durumlarını bilmiyorum , gecen sene sikca yaziliyordu; Mangala veya Sakho olamaz mi acaba?
3-Belhanda yi satıp Emre A. Alınır.
hoca kadroda istediğini açıkladı hepsiniDonk ve nagamoto denayer bizim oyuncumuz değil talihsiz bir paylasim
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
hoca kadroda istediğini açıkladı hepsini

Webaslan.com on Twitter