Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevcut takıma 2 tane 11 oyuncusu almamız lazım en babası maiconun yerine bi stoper 3 olur .. kadro iskeletini oluşturduk, takım henüz yeni kurulmuş bi takımdı ve şampiyon oldu hersene kadroyu değişmenin bi anlamı yok bu sene feghouli , belhanda fark yaratır yeterki iyi bi 8 numara ve sol bek alınsın . daneyer bonservisiyle alınmalı adeta cevher van dijk gibi ilerde gelişim gösterir

Bizim orta sahaya çağ atlatacak adamı yazıyorum. Hem genç hem tecrübeli hemde çok klas adam. Belki alamayız ama kiralayabiliriz. İki senedir takımda görmek istediğim bir adamdı. Evet arkadaş o futbolcu Youri Tielemans. Geçen sene Monaco da hep sonradan girdi oyuna. 24 maçta oynamış gözüküyor ama pek yararlanamadılar. En kötü kiralayabiliriz diye düşünüyorum. Umarım uçmadım.

imkansız

Stoper konusunda daha önce yazdıklarımı tanıyanlar bilir.

Chedjou, Dany, Semih, Cris falan derken baya takıntılı oldum bu konuda.

Bu senenin en fiyasko transferi maliyet/performans açısından bana göre Maicon.

Oyun tarzına falan tekrardan girmek istemiyorum ama şunu da söylemeden geçmeyelim.

Sorunu hantal falan olması değil. Sorun 29 yaşına gelmiş tecrübeli bir stoperin hala pozisyon alamaması.

Teklif gelir mi? Zannetmiyorum. Bizim verdiğimiz parayı kimse vermez orası kesin hem maaş hemde bonservis açısından.

Sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış biri şart bu takıma.

Ujfalusi'den sonra stoper mevkine yaklaşık 20 miyon euro harcadık bir tane sağlam stoper çıkmadı. Belki Serdar inşallah devamını getirir.

Velhasıl Maicon inşallah memleketini özler falanda belki öyle kurtulabiliriz.

Elano gibi alacaklarını vermedik kardayız diye siteden açıklama yapılır büyük ihtimalle.

Manchester-City-vs-Liverpool.jpg

Maalesef Selçuk'un ayrılmasını hiç beklemiyorum. Keşke gitse tabi. Ha gitmesi durumunda bu takım mümkün değil Başak olmaz. Abdullah Avcı'nın milli takım serüvenini bitiren adam bi nevi Selçuktu. Orası olmaz bu yüzden.

Bizim orta sahaya çağ atlatacak adamı yazıyorum. Hem genç hem tecrübeli hemde çok klas adam. Belki alamayız ama kiralayabiliriz. İki senedir takımda görmek istediğim bir adamdı. Evet arkadaş o futbolcu Youri Tielemans. Geçen sene Monaco da hep sonradan girdi oyuna. 24 maçta oynamış gözüküyor ama pek yararlanamadılar. En kötü kiralayabiliriz diye düşünüyorum. Umarım uçmadım.

Valla bende geçenlerde ona baktım Halit Aga.

Uçuyorsun derler diye yazmadım da adamlar bize kiralamaz her türlü EPL'den bir takım kiralar onu.

emre utkucan falan görse keşke şu çocuğu. inanilmaz bir teknik.. samuel bastien'in belcika u21maclarini izlerken denk geldim. hollanda mt'de oynuyor. bir golü var inanilmaz. teknigi acayip

Maalesef Selçuk'un ayrılmasını hiç beklemiyorum. Keşke gitse tabi. Ha gitmesi durumunda bu takım mümkün değil Başak olmaz. Abdullah Avcı'nın milli takım serüvenini bitiren adam bi nevi Selçuktu. Orası olmaz bu yüzden.

Adamın bir lafına bakar, oranın ağası o.

Abdullah Avcı: "Gomis'in bizim maçlarda 1 golü var. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı yok. Sezonun oyuncusu diyemem. Etkili bir performans diyebilirim" [NTV]

:d

Muslera
Mariano–Serdar–Chellini–Nagatomo
Fernando–Wilshere
Gary–––––––––––––––Emre Mor
Gomis– Balotelli​
Transferde ismi geçenlerle 4–4–2 kadrosu

Nasıl olurdu ama Hidayet kardeşim? Düşün ve ikiliye bak Fernando-Tielemans önlerinde Belhanda yada 433 oynarız. Kanatlarda duruma göre Garry veya Emre Mor sağda Feghouli ve Emre Akbaba forvette değişmeli olarak Gomis veya Ahmet Musa.

çok güzel olurdu o konuda şüphe yok takımda tam olarak eksik zaten o tarz biri cuk diye otururdu ama pahalı biraz.

şu tarz topçuları büyük liglere gitmeden kapmak lazım.

Abdullah Avcı: "Galatasaray'ın galibiyetini küçümsemek için söylemiyorum ama Fenerbahçe derbisinin polemiği, Galatasaray - Beşiktaş maçına kadar taşındı. Bu da Beşiktaş'ın odaklanmasını engelledi." (NTV)

Nasil koyduysak artik aglamaya devam ediyor

Da4jnPjXcAE-ov5.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt