Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper konusunda ‘Maicon gitsin, yerine daha hızlısını alalım’ diyemiyorum.

Neden mi? Çünkü 1.92 boyu olan, topu oyuna sokmayı becerebilen, teknik olan, lider olan, ve bunların üstüne birde hızlı olan ve de çok önemli: tecrübeli olan başka bir stoperi 5-10 arası alabilirmiyiz?

Varmı böyle bir isim? Ben bilmiyorum çünkü.

Maicon evet hızlı değil. Ama hava toplarının hepsini alıyor. Tecrübelide. Sonuçta çok iyi oynadığı maçlarda var.

Belki İnter’li Miranda düşünülenilir eğer ki Maicon giderse. Ama onunda yaşı 34. Bilmiyorum çok zor.

Yani stoper mevkine öyle scout transferi felan olmaz. Tecrübeli, babayiğit bir isim gerekiyor.

Acerbi demeyin. Acerbi, Maicon’dan hızlı veya çevik bir oyuncu değil. Tek artısı solak olması. Acerbi sol stoper, Serdar sağ stoper oynayabilirdi belki. Başka birşey yok. Ha solak stoperde şart, o ayrı konu.

Maicon a burada fazla yukleniliyor. Adam sonucta hic ara vermeden geldi burada oynadi. 50 macin uzerine cikti.

Bizim en onemli problemlerimiz

1. Belhanda. Gs in daha kotu 10 numarasini ben hatirlamakta gucluk cekiyorum. Ne gol ne asist bi dolu kritik hata 10 milyon bonservis 4 milyon maaş !! Tam bir skandal.

2. Feghouli. O para bu performans yine baska bir skandal.

3. Selcuk !! Bitik kaptan bosa giden 3 milyon euro !

4. Tolga cigerci. Muzmin sakat bi dolu maliyet !

5. Eren. 5 kurus faydasi olmadi. Gomisi tehdit edecek golcu sart!

6. Ahmet calik. Yorumsuz!!!

Camdal denen zerzevati saymiyorum zaten. Once bunlardan kurtulalim.

Sonra maiconla vs ugrasiriz.

LGDS |

Fellaini geçen gün arkadaşının oğlunu vaftiz ederken bir fotoğraf paylaştı. Galatasaray ve Bjk taraftarları “Bize gel” mesajları attı. Lâkin Fellaini Milan’la görüşüyor ve senelik net 10M euro istiyor. Salı günü Uefa ile FFP anlaşması yapacak Milan için imkansız transfer.

DeRFceWXcAE0-ua.jpg

Beşiktaş, Emre Çolak içşn 1.5M euro teklif etmiş. Haberde; Deportivo, Emre Çolak’tan kurtulmak istiyorsa bulunmaz fırsat yazmışlar

DeQ9PLxXkAApwih.jpg

DePaMThWAAA_lXU.jpg
hıncal uluç,ali kocatepe,aysun kocatepe eskı dostlar... bi Onno Tunç bi de Sezen Aksu eksik.onlar da futbolu sevmezdi zaten

denayerden bize as stoper olmaz adam hava toplarında kocaman bir 0 avrupada denayerle oynamak gel bana gol at demek

bizim dandik ligte bile sırıttı bu hava topu eksigi

İtalyan basınına göre Galatasaray'ın ilgilendiği Samuel Bastien'i kulübü Chievo 5 milyon euro karşılığında bırakamaya hazır.

DeQ34LkW4AAmiFq.jpg

İngiliz basınına göre Galatasaray, Manchester City'nin 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Phil Foden'i kiralamak istiyor.

DeQrYUKXUAM79Hx.jpg

Everton'dan gönderilmek istenen Oumar Niasse'e Galatasaray olumlu bakıyor.

Fatih Terim: ''Niasse gelmek isterse, kapımız ardına kadar açık.''

DeMQ93hWkAA3wxd.jpg

Garry Rodrigues: ''Galatasaray'da kendimi kanıtladım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için çok mutluyum. Bu benim için önemli bir adım oldu.''

DeM5h0VWkAErv6s.jpg

Galatasaray'daki sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin'e Kayserispor talip oldu.

DeMFIOMWAAACa30.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt