Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayerden bize as stoper olmaz adam hava toplarında kocaman bir 0 avrupada denayerle oynamak gel bana gol at demek

bizim dandik ligte bile sırıttı bu hava topu eksigi
o zaman sözleşmesi devam eden Maicon'u da gönderemeyeceğimize göre, Denayer yerine Mangala'yı kiralayalım sol ayaklı Sol stoper olarak CL'de Serdar Aziz - Elaqium Mangala defans ikilisi yapalım ya da Kjaer

DeQzdBYXcAAoH3k.jpg

DeQzdBaXcAEJ9Yv.jpg

Denayer'in alınacağını düşünürsek yine, Maicon-Serdar-Denayer üçlüsünü hangi 2'li kombinasyonla oynatırsan oynat verimli olmaz. İkisinin de defoları var çünkü. Birinin bazen beyni duruyor, diğeri de yavaşlığından dolayı açık alanda yakalandığında perişan oluyor.

Bize Ujfalusi tarzında pozisyon bilgisi üst düzey, defans dörtlüsünü toparlayacak bi şef stoper lazım.

Ama Maicon'a bence gereksiz yere yükleniliyor. Herif bu sene 60 küsür maç oynadı yahu el insaf. Düşüş son derece normal. Gomis bile ligin son zamanlarında yokları oynadı.

Maicon sene başında muazzam oynadı.
Östersund maçında Ahmet denen gerizekalının hataları bu adama yıkıldı, çöp denildi.
Sonra lig maçlarında muazzam oynayınca tank filan dendi.
Şimdi yine çöp vs deniliyor.
Şu GSC'deki rüzgara göre yön alma olayı harbiden tam komedi yav.
O paraya daha iyisi alınırdı elbette ama burada bahsedildiği gibi çer çöp olduğunu vs düşünmüyorum.

Adam kaç maç orta sahamızın almadığı kadar top aldı, top dağıttı. Ha keza yerden yere vurulan Östersund maçında da, adam sağ bek gibi oynadı. Götünü yırttı. Bu kadar risk alan adam elbet hata da yapar.

Adamın ayağı çok temiz, gerek kısa gerek uzun. Attığı uzun paslarla çok kez bizi atağa kaldırdı, sert, çirkef. Elbette defoları da var. Hızlı bi oyuncu değil ve pozisyon bilgisi vasat.
E zaten öyle olmasa Porto'dan Sao Paulo'ya düşmezdi...

Yaptığı bu saçma sapan hataların (lig başında böyle hatalar yapmıyordu) fiziksel yorgunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Olur da seneye yine ligin başındaki gibi oynarsa, o çöp vs diyenleri görücem ben.

Denayer'in alınacağını düşünürsek yine, Maicon-Serdar-Denayer üçlüsünü hangi 2'li kombinasyonla oynatırsan oynat verimli olmaz. İkisinin de defoları var çünkü. Birinin bazen beyni duruyor, diğeri de yavaşlığından dolayı açık alanda yakalandığında perişan oluyor.

Bize Ujfalusi tarzında pozisyon bilgisi üst düzey, defans dörtlüsünü toparlayacak bi şef stoper lazım.

Ama Maicon'a bence gereksiz yere yükleniliyor. Herif bu sene 60 küsür maç oynadı yahu el insaf. Düşüş son derece normal. Gomis bile ligin son zamanlarında yokları oynadı.

Maicon sene başında muazzam oynadı.
Östersund maçında Ahmet denen gerizekalının hataları bu adama yıkıldı, çöp denildi.
Sonra lig maçlarında muazzam oynayınca tank filan dendi.
Şimdi yine çöp vs deniliyor.
Şu GSC'deki rüzgara göre yön alma olayı harbiden tam komedi yav.
O paraya daha iyisi alınırdı elbette ama burada bahsedildiği gibi çer çöp olduğunu vs düşünmüyorum.

Adam kaç maç orta sahamızın almadığı kadar top aldı, top dağıttı. Ha keza yerden yere vurulan Östersund maçında da, adam sağ bek gibi oynadı. Götünü yırttı. Bu kadar risk alan adam elbet hata da yapar.

Adamın ayağı çok temiz, gerek kısa gerek uzun. Attığı uzun paslarla çok kez bizi atağa kaldırdı, sert, çirkef. Elbette defoları da var. Hızlı bi oyuncu değil ve pozisyon bilgisi vasat.
E zaten öyle olmasa Porto'dan Sao Paulo'ya düşmezdi...

Yaptığı bu saçma sapan hataların (lig başında böyle hatalar yapmıyordu) fiziksel yorgunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Olur da seneye yine ligin başındaki gibi oynarsa, o çöp vs diyenleri görücem ben.

Denayer tekrar kiralanırsa Ahmet Çalık'ın da gönderileceği düşünülürse, takımda Serdar-Denayer-Maicon 3 defans oluyor, yabancı 1 defans daha alınır mı, alınması mantıklı olur mu

Garry kalsa bile Emre Mor sart. Olurda Belhanda Form düsüklügü Yasar veya cezali olur. Böylelikle Feg 10a geçer Emre Garry otoban yapar kanatlari

Denayer tekrar kiralanırsa Ahmet Çalık'ın da gönderileceği düşünülürse, takımda Serdar-Denayer-Maicon 3 defans oluyor, yabancı 1 defans daha alınır mı, alınması mantıklı olur mu
Denayer'le filan yabancı kontenjanını hiç etmeyip gidip adam gibi bi sol ayaklı stoper bulsunlar.

Stoper olarak serdara guvenmiyorum.

Gecen sene nasil sakatlanmadi anlamadim. Resmen bi mucize.

Stoper bulmamiz sart. Ama iyi stoper bulmak cok zor, cok pahali.

Su uefa karari da netlesse de artik aksiyona baslasak.

Ama her halukarda gondererek hemen ise baslamamiz sart !

Maicon a burada fazla yukleniliyor. Adam sonucta hic ara vermeden geldi burada oynadi. 50 macin uzerine cikti.

Bizim en onemli problemlerimiz

1. Belhanda. Gs in daha kotu 10 numarasini ben hatirlamakta gucluk cekiyorum. Ne gol ne asist bi dolu kritik hata 10 milyon bonservis 4 milyon maaş !! Tam bir skandal.

2. Feghouli. O para bu performans yine baska bir skandal.

3. Selcuk !! Bitik kaptan bosa giden 3 milyon euro !

4. Tolga cigerci. Muzmin sakat bi dolu maliyet !

5. Eren. 5 kurus faydasi olmadi. Gomisi tehdit edecek golcu sart!

6. Ahmet calik. Yorumsuz!!!

Camdal denen zerzevati saymiyorum zaten. Once bunlardan kurtulalim.

Sonra maiconla vs ugrasiriz.
Belhanda seneye daha iyi olacaktır onun yokluğunda anlarız değerini .. Feghouli sakat sakat oynadı el insaf ! Ciğerci eren ahmet çalık selçuk gitsin katılıyorum

Transfer onceden once coplerden vedalasmak lazim.

Galiba Uefanin aciklamasina kadar Transfer felan filan olmayacak. O aciklama gelsin, o na göre hareket edecegiz (-30 gelse fantastik bir sey olur. Tarih'te görülmemis savunma yapmis olur Cengiz o zaman)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt