- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Erenin ne Maasini ne de bonservisini ödeyebilir BaselOberlin ve Ajetinin oldugu yerde Eren 3. forvet olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erenin ne Maasini ne de bonservisini ödeyebilir BaselOberlin ve Ajetinin oldugu yerde Eren 3. forvet olur
Oberlin ve Ajetinin oldugu yerde Eren 3. forvet olur
Çiçeği cikolatayi nerden almislar reyizne sneijder yolantheyi ne de yolanthe sneijderi aldatmaz.saçmasapan haberler.adam aşk evliliği yaptı.anasına yolantheyi görür görmez ben bu kızı alacagım,evlenecegim demiş.
Bir kac Sneijder bazooka yiyen tayfa burada cok ama cok mutlu olmuslar dine sneijder yolantheyi ne de yolanthe sneijderi aldatmaz.saçmasapan haberler.adam aşk evliliği yaptı.anasına yolantheyi görür görmez ben bu kızı alacagım,evlenecegim demiş.
bilmiyorum ama hikaye böyleÇiçeği cikolatayi nerden almislar reyiz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamlar ibizada restaurant açtı.sneijder başka ülkede futbol oynuyor,yolanthenin de bir sürü işi var.moda vs. çok yogunlar...Bir kac Sneijder bazooka yiyen tayfa burada cok ama cok mutlu olmuslar di
Sneijder bölümünü oku bi. Anlarsin nedenBize ne Sneijderden Yolantheden arkadaslar. Biz buvda Galatasarayin sampiyonlugunu kutluyovuz.
![]()
Bize ne Sneijderden Yolantheden arkadaslar. Biz buvda Galatasarayin sampiyonlugunu kutluyovuz.
![]()
Sneijder bölümünü oku bi. Anlarsin neden
Biz sneijderi ne zaman kovmustuk
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
[B]Murat Özen[/B]Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]
Döviz kurlarının artışı, Şampiyonlar Ligi'nin olmayışından dolayı bu sene ben büyük transferler beklemiyorum. Belki Talisca'dan bir şeyler kaparsak o zaman işler değişir. Yoksa sıkıntılı süreç. Kulüp bütçesi yok denilecek kadar az. Belki duymak istemediğiniz şeyler ama doğrular.
haber 1903 müdüründen açıklama....
ne hızlı düşüş ama

Resmi olarak 14.07.2017