Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne sneijder yolantheyi ne de yolanthe sneijderi aldatmaz.saçmasapan haberler.adam aşk evliliği yaptı.anasına yolantheyi görür görmez ben bu kızı alacagım,evlenecegim demiş.

ne sneijder yolantheyi ne de yolanthe sneijderi aldatmaz.saçmasapan haberler.adam aşk evliliği yaptı.anasına yolantheyi görür görmez ben bu kızı alacagım,evlenecegim demiş.
Bir kac Sneijder bazooka yiyen tayfa burada cok ama cok mutlu olmuslar di

Bize ne Sneijderden Yolantheden arkadaslar. Biz buvda Galatasarayin sampiyonlugunu kutluyovuz.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

DeQymOBX0AA1xNG.jpg

[B]Murat Özen[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]

Döviz kurlarının artışı, Şampiyonlar Ligi'nin olmayışından dolayı bu sene ben büyük transferler beklemiyorum. Belki Talisca'dan bir şeyler kaparsak o zaman işler değişir. Yoksa sıkıntılı süreç. Kulüp bütçesi yok denilecek kadar az. Belki duymak istemediğiniz şeyler ama doğrular.

haber 1903 müdüründen açıklama....

ne hızlı düşüş ama

[B]Murat Özen[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]

Döviz kurlarının artışı, Şampiyonlar Ligi'nin olmayışından dolayı bu sene ben büyük transferler beklemiyorum. Belki Talisca'dan bir şeyler kaparsak o zaman işler değişir. Yoksa sıkıntılı süreç. Kulüp bütçesi yok denilecek kadar az. Belki duymak istemediğiniz şeyler ama doğrular.

haber 1903 müdüründen açıklama....

ne hızlı düşüş ama

sıkıntılı cümle;D

Tinerciler Yeni sezonu 4-10 arasi bitirir gibi.

Akpil gittikce yaslaniyor.

Sikeciler Sampiyonlar Ligine katilamaz ise psikolojik ve Mali açidan baslamadan biter.

Dogru hamleler erken bir sampiyonluk getirir ki sezona HOCAMIZ ile basliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt