Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis sen de biraz abartiyorsun ama Fernando'nun ozellikle sakatlik donusu cok iyi olmadigi belli

Seneye de boyle baslarsa Donk keser net
Brezilyadan teklif varsa düşünülmeden satilmali
Ha sen kamp yer düzelir diyorsan ayrı konu
Fernando varken donku o bölgede oynattı terim bu bile çelişki benim için

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Ben Donk ile kontrat yenilemezdim açıkçası. Güzel mücadele etti ama 14 yabancı hakkı varken Donk gibi ortalama altı oyuncu ile bir hakkı harcamak bence mantıklı değil. Belki oyuncu adına üzücü olacak ama kontrat vermemek daha doğru olur. Duygusallığa yer yok bu işte.

Duygusallıkla ne alakası var? Selçuk'a veya Hakan Balta'ya yeni kontrat verilse duygusallık derdim ama Donk seni şampiyon yaptı. Fernando'nun vermediği katkıyı verdi sezonun son 3 ayında. Bırak kalsın adam işte. Muazzam bir yedek olur kendisinden Terim'in ellerinde.

Arsenal taraftarı Jack Wilshere için şarkı yapmış. Şarkıda geçen fotoğrafa dikkat :LOL:

wilsh.webp

Brezilyadan teklif varsa düşünülmeden satilmali
Ha sen kamp yer düzelir diyorsan ayrı konu
Fernando varken donku o bölgede oynattı terim bu bile çelişki benim için

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Tabii bazi topcular gelir gelmez iyi oynar da ben kamp sonrasi bu takimin iyi is yapacagini dusunuyorum ilk 11'e sadece bir orta saha yeterli bence (Nagatomo'nun kalacagini varsayiyorum)

Seneye Feghouli, Belhanda, Fernando, Mariano, Maicon hepsi daha iyi olur. Hem taktik anlayisi oturur hem sakatliklar atlatilir hem fitlesir oyuncular

Wilshere gelsin taraftar gorsun Arsenal de haline aglasin

Bence tam orta sahaya aradigimiz adam tek dusundurucu sey sakatlik problemi

Elalemin takimlari, simdiden baslamis transfere. Monchi tek basina ordu, adam resmen bir kral. Bizimkinler daha toplanacakta, konusacakta karak verilecekte, gorusulecekte, ohoooooooooooo.

Bir elit futbol kulubun, profesyonel bu isi bilen sportif direktoru olmali, Monchi kadar olmasada onun altinda birisi, bir alman mesela.

Turk kulupler maalesef inanilmaz agir transfer konusunda.

Galatasaray'ın, Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Yeni Malatyaspor'da forma giyen Azubuike'ye transfer teklifi yaptığı iddia edildi. (İHA)

Ya gelsin tabii de Arsenal'in pek ağlayacağını sanmıyorum adamlar isterse 80 milyona orta saha alır. :D Para sıçıyorlar.

Bu yazki butceleri 50 milyon GBP imis. Bu yuzden Allegri, Enrique falan mulakata bile gitmemisler.

Emery yalvar yakar 70m yapabilmis butceyi ama topcu satma sozu vermis, Wilshere'le falan da kontrat yenilemeyecekler hatta Ramsey falan da satilacak oyle gorunuyor.

Mesela hemen sampiyonluk kutlamasindan sonra, kontrat biten futbolculari topliyacaksin. Biz sizinle devam etmek istemiyoruz ve hoscakalin veya tessekur mektupu vereceksin.

hadi yalla.

Ertesi gun takima 0 katki veren oyunculara cagiracaksin,biz sana dusunmuyoruz gelecek sezon kendine kulup bul diyeceksin.

Bunlar 2 gunde hal olmali

Azubuikeeeeeeee olur cok begeniyorum

Umraniye Malatya macinda ben topcuyum diye bagirmisti Ndiaye'den iyi bence

Duygusallıkla ne alakası var? Selçuk'a veya Hakan Balta'ya yeni kontrat verilse duygusallık derdim ama Donk seni şampiyon yaptı. Fernando'nun vermediği katkıyı verdi sezonun son 3 ayında. Bırak kalsın adam işte. Muazzam bir yedek olur kendisinden Terim'in ellerinde.

Tahminimce zaten kalacak ama ben pek beğenmiyorum açıkçası. Mücadelesine de lafım yok ama skorların iyi olması onu olduğundan daha iyi gösterdi bana göre. Neyse neticede kararı ben vermiyorum zaten. ;D

transfer listemiz cöp galiba

transfer listemiz cöp galiba

Geçen sene kaynakları büyük oranda kuruttuk. Çok da büyük beklentiler içine girmemek lazım. Düşük maliyetli ihtiyar olmayan oyunculara ben onay veririm açıkçası. Belki Garry gibi oyuncular bulabiliriz yine.

CL için kadro kuracak bir noktada değiliz mali olarak. CL hedefi grupta sonuncu olmamak olmalı. Bu takım Avrupa Ligi'ne kalırsa orada iş yapar.

kaynak cnn ise yalan.ali can yaycılı genelde kolpa çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt