Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
belhanda giderse ben yedder le 10 numara sorunu çözülücek demişGeçen sene Fernando'yu ilk bilen kişiydi. Ne demiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda giderse ben yedder le 10 numara sorunu çözülücek demişGeçen sene Fernando'yu ilk bilen kişiydi. Ne demiş?
Bu konuda hemfikiriz![]()
Hep yanlış transferler hep aceleci tavırlarla yaptık bu transferleri. Dursun ve yönetimi zamanında Acerbi 'ye 8-9 teklif etmişlerdi kabul edilmeyince hemen Maicon alındı Östersunds maçında yetişsin diye. Bu kadar aceleci davranmayıp kaliteli 1 stoper almış olsaydık şimdi belkide ligde 33 gol yemezdik. Ahmet transferinde de aynısı geçerli devre arasında aceleyle alındı yüksek maliyetlerle hiçbir derdimizi çözmedi ...daha önce çok yazdım maicon satılmadan stoper transferi olmaz o kadar para gömdük maicona , serdar ve ahmette var hem onlarda maliyetliydi.
15 milyon para gömdük bu 3 lüye
İstememForvete kimi alıyoruz heis gomise yedek benzema uygun mu
İstememGomisi de satalım.Balotelli ye yedek olacak futbolcu araştırmaları yapmalıyız
![]()
Gomisi çine yollarsak iyi paraya olabilirBalotelli + Ahmet musa paket yapalım
Gomisi çine yollarsak iyi paraya olabilir
balotelli-ben yedder önlü arkalı he
of of
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyse hayal dünyasından çıkıp tekrar gerçeklere dönebiliriz
![]()
Evet, bir aralar forumun yükselen yıldızı idiCol Aslani buyuk usta Leonard KWEUKE degil mi bu yaw
Rizenin geri dönmesiyle gözümüz yine bir Kuveyke ziyafeti çekecektir
Sakatlık sorunlarını da tamamen aşması dileğiyle