Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce çok yazdım maicon satılmadan stoper transferi olmaz o kadar para gömdük maicona , serdar ve ahmette var hem onlarda maliyetliydi.

15 milyon para gömdük bu 3 lüye
Hep yanlış transferler hep aceleci tavırlarla yaptık bu transferleri. Dursun ve yönetimi zamanında Acerbi 'ye 8-9 teklif etmişlerdi kabul edilmeyince hemen Maicon alındı Östersunds maçında yetişsin diye. Bu kadar aceleci davranmayıp kaliteli 1 stoper almış olsaydık şimdi belkide ligde 33 gol yemezdik. Ahmet transferinde de aynısı geçerli devre arasında aceleyle alındı yüksek maliyetlerle hiçbir derdimizi çözmedi ...

Bende katılıyorum Maicon satılmadan kaliteli 1 stoper alamayacığımız fikrine ama Fatih Hoca en kötü halleriyle Belhanda-Feghouli 'yi bile sahaya sürerken Maicon 'a şans vermedi şampiyonluk yolunda son haftalarda. Donk-Denayer-Linnes-Sinan hatta Yasin 'e bile sırt çevirmeyen Terim bir anda klübeye çektiyse şampiyonluk düğümünün çözüleceği haftalarda Maicon 'u demek artık gerçekten hiç güvenmiyor

Durum buyken Maicon 'a güvenilip Şampiyonlar ligine gideceğimiz sene ona güvenerek kadro planlaması yapmaz Fatih Terim ...

balotelli-ben yedder önlü arkalı he

of of

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse hayal dünyasından çıkıp tekrar gerçeklere dönebiliriz
534

muslera
mariano maicon aziz nagatomo
feghouli yaya toure fernando garry
ben yedder gomis

Kandırmayın Galatasaraylıları Yedder dediğimiz adam Manu'yu 5 dakikada bitirdi

muğdat çelikin ben yedderden pek eksiğinin olduğunu zannetmiyorum gerçi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rizenin geri dönmesiyle gözümüz yine bir Kuveyke ziyafeti çekecektir

Sakatlık sorunlarını da tamamen aşması dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt