Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri Şilili forvet mi dedi?
noticia-que-paso-con-el-chupete-suazo-el-crack-chileno-portada.png

Sen de sakin ol bence . Tartışmak kavga etmek değildir, sizin önceden husumetiniz varsa bilemem ama öyle kavga edilecek bir mevzu değil.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 alıntı olmasın. Mali olarak o kadar batık bi vaziyetteyiz ki, Linnes vs gibi adamları biz denemek zorundayız. Bu tür adamları alıp parlatıp satmak zorundayız. Her sene 2-3 tane Garry gibi oyuncu satmak zorundayız. Aksi taktirde, böyle Naga gibi son durak olacak adamlara gereğinden fazla para vererek sadece bu borç yükünü biz daha da katlandırırız. UEFA tepemizde. Bu borç 1 senede olmadı. Dolayısıyla 1 senede de bitmez. Sürdürülebilir bi yapı kurmak zorundayız. Bunun için de transfer edeceğimiz adamların ilerde para kazanabileceğimiz tarzda olması şart. Naga gibi adamlarla sadece günü kurtarırız.
Ha ben Naga'ya karşı değilim. Veya onun yaşlarındaki oyunculara. Ama alıyorsak da ederinden fazlasını vermemiz lazım. Hele hele Naga gibi kendi kulübünün gözden çıkardığı biri ise, 1 kuruşun bile hesabını yapıp zarar etmemen lazım.

Üyeye gelince. Bir husumetim yok, ben gayet düzgün bi şekilde cevap veriyorsam o da aynı şekilde davranmak zorunda. Davranmazsa da muhatap olmam veya dönütüm de aynı üslupla olur. Mesele bu. Kendi kendine atarlandı...

Hızlı girdiler transfer piyasasına kolpa duyumcular ve paylaşımcılar dört bir yandan isimler gelmeye başladı ...

Muslera
Mariano Maicon Serdar Sakib
Belhanda Fernando Ozan
Feghouli Gomis Rodrigues

Hamle oyunculari Mugdat Sinan Donk

Pahali yabanci Nagatomoya beles hazir yerli Sakibi tercih ederim

Nagatomo, 3 M € civarı bir bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere. (Corriere dello Sport)

Krakerboy uydurmuş gene bişeyler

şu sıralar uzun uzadıya analizler yapılacak durumda değiliz.

uefa'dan gelecek açıklamaya göre transfer politikamız belirlenecek. ancak sezon içinde eksiklik görülen yedek türk kaleci, sol stoper, orta saha, açık oyuncusu ve forvet transferi yapılması gerektiğinin tespiti yapıldı. bir diğer sorunumuz sol ayaklı oyuncu azlığı. bundan ötürü sol ayaklı oyunculara özel ilgi olacak.

iç transferde ryan donk ve yuto nagatomo ile devam edilmek isteniyor. *ancak nagatomo konusunda süreç biraz uzayabilir. 6 milyon eurodan kapıyı açan inter oyuncunun da araya girmesi ile 3.5 milyon euroya kadar inmiş durumda. ancak pazarlıklar sona ermiş değil.

yönetim ile hocanın bu hafta içinde görüşmesi ve daha net detayların ortaya çıkması bekleniyor. özellikle yurt içi transferleri konusunda isimler belirlenecektir.

bu arada son bir not olarak trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu ile başkan mustafa cengiz'in geçtiğimiz günlerde istanbul'da bir otelde görüştüğünü eklemem gerek. konunun içeriği hakkında bilgi sahibi değilim.

yuto nagotomoyu inş 5 e falan alırız latovlevici gibi adamlar yicene herife imza parası falan yiyelim o yesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt