Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu adam başımıza bela olacak gibi gözüküyor. Umarım seçilmez.

Nasil sokacakmis o sicak parayi ? Ffp diye bir olay var artik adamlar psg chelsea gibi takimlari bile diken ustunde tutuyot adamlarda b.k gibi para var hala kiralik seneye alma opsiyonlu falan adam alabliyrlar en son mbappe de oyle oldu ffp yuzunden..

Haa bolu aatifi 10 milyon € ya katardan bir kulup de ozani 20ye alirsa birsey diyemem bu kus suruleri iyi alisti 3 kagida

Nasil sokacakmis o sicak parayi ? Ffp diye bir olay var artik adamlar psg chelsea gibi takimlari bile diken ustunde tutuyot adamlarda b.k gibi para var hala kiralik seneye alma opsiyonlu falan adam alabliyrlar en son mbappe de oyle oldu ffp yuzunden..

Haa bolu aatifi 10 milyon € ya katardan bir kulup de ozani 20ye alirsa birsey diyemem bu kus suruleri iyi alisti 3 kagida

Bende bunu diyorum. Yapamaz, yasak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam başımıza bela olacak gibi gözüküyor. Umarım seçilmez.

Para her zaman FB'de vardı.
Ha Ali Koç uzun zamandır camiadaki eksik olan havayı ve sinerjiyi tekrar yaratacaktır.
Az çok futboldan da anlıyor, muhakkak Aziz'den sonra daha iyi de yönetecektir.
Ama FB 4 senedir nal topluyor ligde. aklındaki projeleri uygulamasına sabırları olacağına inanmıyorum taraftarların. Birkaç kötü senaryoda yine dağ gibi tepki almaya başlar.
Aziz'den dolayı çaresizlikten adamı kurtarıcı olarak görüyorlar. Bütün mesele bu.
Sanıyorlar ki heralde bunlar, gelecek her şey bi anda düzelecek. Nah düzelir yani rahat ol renktaş.
Uzun vadede çok iyi işler yapacak potansiyelde biri gerek maddi, gerek yönetim bazında.
Ama ben başarılı olacağına inanmıyorum. FB'deki bu 2 IQ'lu taraftar grubu olduğu sürece bi bok olmaz bunlardan...

Son düzenleme:
Transfer nöbetinde Ali Koç tartışmayalım arkadaşlar hadi yeni duyum atın da coşalım

4-4-2 oyun sisteminde hangi iki futbolcuyu ilerde oynatırdın?

Fernando Muslera
Hakan Canbazoğlu

Mariano Ferreira
Martin Linnes
Yuto Nagatomo
Aziz Behich
Transfer
Serdar Aziz
Jason Denayer
Kaan Ayhan

Fernando Reges
Ryan Donk
Transfer
Musa Çağıran
Efecan Karaca

Younes Belhanda
Emre Akbaba
Sofiane Feghouli
Sinan Gümüş
Garry Rodrigues
Emre Mor

Bafetimbi Gomis
Transfer
Muğdat Çelik

Nagatomo 1.5’a gelirse gelsin. 2 ve üstü her fiyat pahalıdır bana göre. Yarım devre için pahalı bir kiralama ücreti ödemiştik zaten. Bir zahmet onu da hesap etsinler.

Nagatomo, 3 M € civarı bir bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere. (Corriere dello Sport)

Ben inanmıyorum..
Dursun olsa inanırdım..

Yaşı 32 ye gelmiş, kendi kulubunde yedek kalan bir oyuncu sırf maaşından kurtulmak için beleşe bile verilir.
Bence sembolik bir rakama bu iş biter.

Felipe Mora Paulo Diaz haberlerini balon bence guney amerikadan paran varsa oyuncu alirsin, kapiyi 7-8milyondan aciyorlar, o paralari bu transfer donemi veremeyiz gibi.

Nagatomo 1.5’a gelirse gelsin. 2 ve üstü her fiyat pahalıdır bana göre. Yarım devre için pahalı bir kiralama ücreti ödemiştik zaten. Bir zahmet onu da hesap etsinler.

Voooovvvv. Naga ayarındaki adamlar 15M renktaş. Galaxideki bu tarzda tek adama bulunmaz hint kumaşına karşı lütfen biraz daha güzel yorum yapalım.

qwsqwswsqws
Şaka gibi yav yeminle. Bu herifin maliyeti 4M'u bulacak bize ki arkasından bi araba laf ediyorlar, kadroda düşünmüyorlar.
Sonra biz bunu söyleyince hiçbir şeyi beğenmeyen FM'ci tayfa oluyoruz.

s.a

mugdattan sonra sakib transferinde de asama kaydedilmis, bir diğer hedef kume düsen gbirliginden rahmeetullah berisbek.. gorusmeler muspetmis,kaynagim kızacak ama siz degerli renkdaslarla paylasmasam olmazdi.....

hayirli geceler. .

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt