Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer Rodrigues ayrılacaksa gelen parayı doğrudan Felipe Mora ve Gonzalo Martínez ikilisine aktarmak çok iyi olur@[B]hsnyldrm1979[/B]
Takip et@hsnyldrm1979 adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Felipe Mora'yı 90dk hiç izlemedim. Kısa videolarla yorum yapmak yanlış olur. Sadece Meksika Ligi'nde futbolcu istatistikleri kontrol ederken denk gelmiştim. Tek diyebileceğim; Twitter'da yorum yapan Cruz Azul taraftarları Mora takımdan ayrılıyor diye hem üzgünler, hem de sinirli.
Meksika'da bir gazetede köşe yazarlığı, bir kanalda ve radyoda yorumculuk yapıyormuş. "Felipe Mora, Cruz Azul'u terk etti ve birkaç saat içinde Galatasaray'ın yeni transferi olarak teyit edilecek. "
24 yaşındaki forvet Felipe Mora’nın Galatasaray'a transferi an meselesi. (@Diegol90Mx)
@[B]hsnyldrm1979[/B] 28 May
Daha fazla
Hasan Retweetledi: Ignacio Morgan
"Tahminen, Galatasaray Felipe Mora ve Martin Rodriguez için büyük teklifler yaptı. 4 ile 20 milyon dolar arasında bir konuşma var. İki oyuncunun ortak yanları ne? Temsilcileri Gioino..."
Abi yabancı sınırı geldi de 2'ye düştü sanki. Eski Yasin'inizi getirin yeniyisiyle değiştirelim durumu şu.Muğdat için hocaya sallamanın alemi yok. İstatistiği sezon için iyi , sözleşmesi bitmiş olacaktı böyle bir hamle illaki. Geçen seneki gibi 10 yabancı alamayız.
Takımdaki oyunculardan farklı stilde bir adam aldık öyle bakmak lazım.
Tamam bu takımın oyuncusu hiç değil o ayrı ama CL seviyesinde oynayabilecek kaç tane Türk hücumcu var ki alabileceğin.
Muğdat'ın menajeri olabilme ihtimalin gittikçe artıyor rdaş![]()
Eren Derdiyok kalırsa alacağı ücret.
2018-2019 sezonu için net 2.150.000 EUR sabit transfer ücreti
Yasin Öztekin geçen sezon aldığı ücret
2017-2018 sezonu için 1.150.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
Yasin ile sözleşme uzatırsak aynı fiyata uzatırız, Eren de kalırsa 3. forvet olacak bunu da unutmamak gerekir. Muğdat maksimum 600.000 Avro alacaktır 3. forvet ve sol açık yedeği(3. alternatif) olacaktır.
3.3 Milyon Avro nere 600.000 Avro nere. Bu transferi bir de böyle yorumlarsak mantığını daha iyi anlarız diye düşünüyorum.
öyle malesef her yer muğdat olduBu dedikoduyu ben baslattim farkinda misin rtas
Yasin uzatsa çoktan uzatırdı bence.
Abi yabancı sınırı geldi de 2'ye düştü sanki. Eski Yasin'inizi getirin yeniyisiyle değiştirelim durumu şu.
Mughdatinho Oliveira dos Santos geldi mi