Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 M bonservis + 500 K Melo ücretinide bu maliyetten düşmek güzel bi anlaşma gibi duruyor

Bizi ülke basınından daha çok Güney Amerika'da konuşuyorlar herhal.

Nagayi bizden baska kimse istemez sezonu erken de acmiyoruz son gune kadar pustluk yapip diger sol beklere sulanak

Nagatomo 1.5’a gelirse gelsin. 2 ve üstü her fiyat pahalıdır bana göre. Yarım devre için pahalı bir kiralama ücreti ödemiştik zaten. Bir zahmet onu da hesap etsinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1M’a kiraladığı adamı sana niye 1.5’a satsın. En az 3 isteyecek tabi. Bence 1 kira için fazlaydı ama.

Diğer sol bekler Asamoah gibi parmağında oynatırsa Nagatomo gibi bir adamı çok ararız boşuna risk olur adam fıstık gibi oynuyor işte

Voooovvvv. Naga ayarındaki adamlar 15M renktaş. Galaxideki bu tarzda tek adama bulunmaz hint kumaşına karşı lütfen biraz daha güzel yorum yapalım.

qwsqwswsqws
Şaka gibi yav yeminle. Bu herifin maliyeti 4M'u bulacak bize ki arkasından bi araba laf ediyorlar, kadroda düşünmüyorlar.
Sonra biz bunu söyleyince hiçbir şeyi beğenmeyen FM'ci tayfa oluyoruz.

Adama kötü demiyoruz zaten yav, şampiyonluğun en büyük etkenlerinden. Ama 31 yaşına gelmiş, Eylül’de 32’e girecek. Yaşla alakalı bir durum. Bu yaştaki adamlara kulübün değerli bir oyuncusu değilse max 3m verirsin. Biz zaten kiralama ücreti olarak sadece yarım devre için 1.5 m verdik. Bizim için değerli olabilir ama Inter için Nagatomo bizdeki Selçuk durumunda bir adam. 2.5 versek kira ile birlikte totalde 4’e geliyor. FFP kıskacında olduğumuz bir ortamda 32 yaşında adama büyük para.

emre mor+10m euro ya garry'i versek aslında iyi olmaz mı

Ben inanmıyorum..
Dursun olsa inanırdım..

Yaşı 32 ye gelmiş, kendi kulubunde yedek kalan bir oyuncu sırf maaşından kurtulmak için beleşe bile verilir.
Bence sembolik bir rakama bu iş biter.

32 bek oyuncusu için günümüz futbolunda çok ileri bi yaş değil. 3-4 sene daha üst seviyede oynar.

Uefa ile İnter’in bir sıkıntısı yokki ayrıca olaya maaştan kurtulmak diye bakmazlar.

Nagatomo verdigi katki ile o bölgede ligin en iyisi durumuna geldi

Performans disinda aidiyet duygusu da önemli,bonservisi bana göre kesinlikle alinmali

Eğer pity dedikleri isim bizim bildiğimiz Gonzalo Martinez ise hemen satabiliriz. Rodrigues 'le filan kıyas götürmez şekilde yetenekli ve kaliteli bu oğlan hız olarak da Rodrigues 'den geri kalmaz ama dediği gibi onu River Plate 'den koparmak çok zor. Anca Rodrigues 'i 25 mil. € civarlarında satarsak 15 mil. € gibi bedellerle alabiliriz onu al-sat dengesi gelirse o da pek olası durmuyor

Ama gerçekten topu ayağına aldı anda kalitesini hissettiren birisi ...

Muğdat için hocaya sallamanın alemi yok. İstatistiği sezon için iyi , sözleşmesi bitmiş olacaktı böyle bir hamle illaki. Geçen seneki gibi 10 yabancı alamayız.

Takımdaki oyunculardan farklı stilde bir adam aldık öyle bakmak lazım.

Tamam bu takımın oyuncusu hiç değil o ayrı ama CL seviyesinde oynayabilecek kaç tane Türk hücumcu var ki alabileceğin.

@[B]hsnyldrm1979[/B]
Takip et@hsnyldrm1979 adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Felipe Mora'yı 90dk hiç izlemedim. Kısa videolarla yorum yapmak yanlış olur. Sadece Meksika Ligi'nde futbolcu istatistikleri kontrol ederken denk gelmiştim. Tek diyebileceğim; Twitter'da yorum yapan Cruz Azul taraftarları Mora takımdan ayrılıyor diye hem üzgünler, hem de sinirli.

Meksika'da bir gazetede köşe yazarlığı, bir kanalda ve radyoda yorumculuk yapıyormuş. "Felipe Mora, Cruz Azul'u terk etti ve birkaç saat içinde Galatasaray'ın yeni transferi olarak teyit edilecek. "

24 yaşındaki forvet Felipe Mora’nın Galatasaray'a transferi an meselesi. (@Diegol90Mx)

@[B]hsnyldrm1979[/B] 28 May
Daha fazla
Hasan Retweetledi: Ignacio Morgan

"Tahminen, Galatasaray Felipe Mora ve Martin Rodriguez için büyük teklifler yaptı. 4 ile 20 milyon dolar arasında bir konuşma var. İki oyuncunun ortak yanları ne? Temsilcileri Gioino..."

Adama kötü demiyoruz zaten yav, şampiyonluğun en büyük etkenlerinden. Ama 31 yaşına gelmiş, Eylül’de 32’e girecek. Yaşla alakalı bir durum. Bu yaştaki adamlara kulübün değerli bir oyuncusu değilse max 3m verirsin. Biz zaten kiralama ücreti olarak sadece yarım devre için 1.5 m verdik. Bizim için değerli olabilir ama Inter için Nagatomo bizdeki Selçuk durumunda bir adam. 2.5 versek kira ile birlikte totalde 4’e geliyor. FFP kıskacında olduğumuz bir ortamda 32 yaşında adama büyük para.

Alves , Marcelo falan örnektir gerçi onlar süperstar kalibresine yakın tipler ama Avrupa’da bek oyuncuları için 32 çok ileri bir yaş sayılmaz artık.

Alves , Marcelo falan örnektir gerçi onlar süperstar kalibresine yakın tipler ama Avrupa’da bek oyuncuları için 32 çok ileri bir yaş sayılmaz artık.

Sınırlama koyacaklar. Zaten satmadan alamayacağız. Telles’in Chelsea’ye satışı gerçekleşirse ve oradan 4m gelirse işte o paranın bir kısmı Nagatomo’ya verilebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt