Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.739
- 11.820
- 1.163
2.5 M bonservis + 500 K Melo ücretinide bu maliyetten düşmek güzel bi anlaşma gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nagatomo 1.5’a gelirse gelsin. 2 ve üstü her fiyat pahalıdır bana göre. Yarım devre için pahalı bir kiralama ücreti ödemiştik zaten. Bir zahmet onu da hesap etsinler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Voooovvvv. Naga ayarındaki adamlar 15M renktaş. Galaxideki bu tarzda tek adama bulunmaz hint kumaşına karşı lütfen biraz daha güzel yorum yapalım.
qwsqwswsqws
Şaka gibi yav yeminle. Bu herifin maliyeti 4M'u bulacak bize ki arkasından bi araba laf ediyorlar, kadroda düşünmüyorlar.
Sonra biz bunu söyleyince hiçbir şeyi beğenmeyen FM'ci tayfa oluyoruz.
Ben inanmıyorum..
Dursun olsa inanırdım..
Yaşı 32 ye gelmiş, kendi kulubunde yedek kalan bir oyuncu sırf maaşından kurtulmak için beleşe bile verilir.
Bence sembolik bir rakama bu iş biter.
Topcunun hasindan sikilmam mumkun degil
Eğer pity dedikleri isim bizim bildiğimiz Gonzalo Martinez ise hemen satabiliriz. Rodrigues 'le filan kıyas götürmez şekilde yetenekli ve kaliteli bu oğlan hız olarak da Rodrigues 'den geri kalmaz ama dediği gibi onu River Plate 'den koparmak çok zor. Anca Rodrigues 'i 25 mil. € civarlarında satarsak 15 mil. € gibi bedellerle alabiliriz onu al-sat dengesi gelirse o da pek olası durmuyor
Felipe Mora deja cruz azul y en unas horas sera confirmado como nuevo refuerzo del Galatasaray. Bir kaç saate açıklanıcak diyor kolpamı acaba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yarım saattir felipe melo diye okuyup ne alaka diyorum ya.. harbiden ne alaka bu felipe mora![]()

Adama kötü demiyoruz zaten yav, şampiyonluğun en büyük etkenlerinden. Ama 31 yaşına gelmiş, Eylül’de 32’e girecek. Yaşla alakalı bir durum. Bu yaştaki adamlara kulübün değerli bir oyuncusu değilse max 3m verirsin. Biz zaten kiralama ücreti olarak sadece yarım devre için 1.5 m verdik. Bizim için değerli olabilir ama Inter için Nagatomo bizdeki Selçuk durumunda bir adam. 2.5 versek kira ile birlikte totalde 4’e geliyor. FFP kıskacında olduğumuz bir ortamda 32 yaşında adama büyük para.
Alves , Marcelo falan örnektir gerçi onlar süperstar kalibresine yakın tipler ama Avrupa’da bek oyuncuları için 32 çok ileri bir yaş sayılmaz artık.