Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2012de fiorentinayla,lazioyla falan hazırlık macı yapmıstık champions league 'ne hazırlık için.yine yapalım.

60% artmis

Artik Fransa ligi de elit lig oluyor yavas yavas

Biz de 6. olmaliyiz, en yuksek 6. yayin geliri bizde. Vergi durumu da uygun.
Bizim lig o seviyelere zor gelir. Bir bunak çıkmış sabahtan akşama kadar yabancı sınırlamasını konuşuyor. Ülkede yerli futbolcu da yetişmiyor. Az buçuk sivrileninde mabaadı yere değmiyor. Akşam milli takımı biraz izliyim dedim dayanamadım kapattım.

Bizim lig o seviyelere zor gelir. Bir bunak çıkmış sabahtan akşama kadar yabancı sınırlamasını konuşuyor. Ülkede yerli futbolcu da yetişmiyor. Az buçuk sivrileninde mabaadı yere değmiyor. Akşam milli takımı biraz izliyim dedim dayanamadım kapattım.

O seviyeye gelelim demiyorum ki, 6. olalim diyorum

Portekiz, Rusya, Belcika, Ukrayna bunlari gecebilmeliyiz

Aynen bunu yıllardır ben de söylüyorum.

Atıyorum mesela Ali Sami Yen anısına ASY Cup olabilir.

sent via GSC
hoca 2011de real madrid, inter,liverpool,ertesi sene lazio,fiorentina,sonraki sene napoli,emirates cup falan hepsinde oynattırdı.yine iyi bi turnuva yaparız.

O seviyeye gelelim demiyorum ki, 6. olalim diyorum

Portekiz, Rusya, Belcika, Ukrayna bunlari gecebilmeliyiz

Bu sene bizim ligin ilk devresi premier ligin arkasından en zevkli ligdi bence ama ikinci periyotta leş (kalite olarak söylemiyorum seyir zevki olarak söylüyorum) bu sene ligin ilk yarısı gibi 2.3 sene top oynayalım 6 ya rahat girer

huzurumuz bozulmadan 20 gün önce.23 agustos malum,tff falan....

Galatasaray'ın gözlemcileri İsmael Bennacer'i takip ediyor. Müzakereler resmi boyutta değil ancak Empoli, Galatasaray'ın olası 2-3 milyon € civarındaki teklifleri için masaya oturma niyetinde değil. [II Tirreno]

Nagatomo, 3 M € civarı bir bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere. (Corriere dello Sport)

Şöyle bi turnuvada, farklı kıtalarda maç yapmak isterdim doğrusu.

DcBOZVaX4AAyoNK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt