Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Nasıl ya Nagatomo olmayacakmıymış
Inter 6m istemis 3.5'tan kurus az olmaz diyormus biz 2'den fazla vermiyormusuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl ya Nagatomo olmayacakmıymış
Inter 6m istemis 3.5'tan kurus az olmaz diyormus biz 2'den fazla vermiyormusuz
Fransa Lig 1'in yayın hakları satışı, yıllık 1.1 milyar Euro'ya gerçekleşti.
Yuh be paraya bak.
Bizim lig o seviyelere zor gelir. Bir bunak çıkmış sabahtan akşama kadar yabancı sınırlamasını konuşuyor. Ülkede yerli futbolcu da yetişmiyor. Az buçuk sivrileninde mabaadı yere değmiyor. Akşam milli takımı biraz izliyim dedim dayanamadım kapattım.60% artmis
Artik Fransa ligi de elit lig oluyor yavas yavas
Biz de 6. olmaliyiz, en yuksek 6. yayin geliri bizde. Vergi durumu da uygun.
emirates cup gibi küçük bir turnuva düzenlesek keşke2012de fiorentinayla,lazioyla falan hazırlık macı yapmıstık champions league 'ne hazırlık için.yine yapalım.
Bizim lig o seviyelere zor gelir. Bir bunak çıkmış sabahtan akşama kadar yabancı sınırlamasını konuşuyor. Ülkede yerli futbolcu da yetişmiyor. Az buçuk sivrileninde mabaadı yere değmiyor. Akşam milli takımı biraz izliyim dedim dayanamadım kapattım.
Yavşak Leipzig ile de yapıp 1 milyon euromuzu alalım.2012de fiorentinayla,lazioyla falan hazırlık macı yapmıstık champions league 'ne hazırlık için.yine yapalım.
Aynen bunu yıllardır ben de söylüyorum.emirates cup gibi küçük bir turnuva düzenlesek keşke
inter,totenham,ajax,milan,lepzig falan olabilir.çokta güzel olur.emirates cup gibi küçük bir turnuva düzenlesek keşke
hoca 2011de real madrid, inter,liverpool,ertesi sene lazio,fiorentina,sonraki sene napoli,emirates cup falan hepsinde oynattırdı.yine iyi bi turnuva yaparız.Aynen bunu yıllardır ben de söylüyorum.
Atıyorum mesela Ali Sami Yen anısına ASY Cup olabilir.
sent via GSC
O seviyeye gelelim demiyorum ki, 6. olalim diyorum
Portekiz, Rusya, Belcika, Ukrayna bunlari gecebilmeliyiz
Bi serzenişte buluniyim dedimO seviyeye gelelim demiyorum ki, 6. olalim diyorum
Portekiz, Rusya, Belcika, Ukrayna bunlari gecebilmeliyiz