- 31 Aralık 2015
- 14.895
- 9.757
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarz olarak aslında Donk'a çok benziyor ama bu yaştan sonra da bende pek istemiyorum ona verilecek maaş + imza parasıyla iyi bir scout transferi gelebilir. Delaney, Johansen gibi alamadığımız oyuncu örneklerine bakarsak ve Garry gibi isabetli bir hamle yaptığımızı düşünürsek orta sahaya artık bir 8 numara scout transferi yapılabilir.Ben zaten gelmesine sıcak bakmıyorum. Çok ağırlaştı, inanılmaz hantal. City’de Guardiola ayıp olmasın diye oynattı son 2 maç, ben hayatımda bu kadar ağır bir oyuncu daha görmedim. Halen çok yetenekli ama adam hiç koşmuyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garry Rodrigues bağlantısıyla alabiliriz ama geçenlerde Rodrigues açıklamasında Paok'da baya mutlu olduğunu söylemişti.
Bende oyle dusundum yoklasak iyi olur.Garry Rodrigues bağlantısıyla alabiliriz ama geçenlerde Rodrigues açıklamasında Paok'da baya mutlu olduğunu söylemişti.
#transferyoksabizdeyokuz
#vizyonsuztransferistemiyoruz (hey gidi şanlı 15-16 transfer dönemi)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vizyon show
Terim ve ekibi transfer de tüm planları yapmışlardır bakalım teker teker açıklanmaya başlarBende oyle dusundum yoklasak iyi olur.
İns. Hayirlisi olsun.Terim ve ekibi transfer de tüm planları yapmışlardır bakalım teker teker açıklanmaya başlar
Harzoid hocama cok yuklenildi ama dursun iti yuzunden yapildi o transferler, hocam da toy oldugu icin kullanildi
Hicbiri de kotu transfer degildi
Podolski 2.5m, zararsiz sattik ki cok daha fazlasina da satardik is bilmezlik
Grosskreutz 1.5m, iyi transferdi fax olayinda Harzoidin 1 sucu yok
Carole 1.5m, sirf kira bedellerinden vs. parasi cikti elde de kalmayacak
Cenk 600k, zarar ettik ama elden cikarmak zor olmadi kene gibi yapismadi
Denayer, ask hikayesi basladi
Jem Karacan, beles geldi beles gitti kiraya fln da verdik maliyetsizdi
Birlo, reyiz iyi katki verdi beles geldi beles gitti maliyetsizdi
Jose Rodriguez, beles geldi 2.15m kazandirdi daha ne olsun
Bu cünüp herifi ekibimize kazndırması faciaydı.Cenk 600k, zarar ettik ama elden cikarmak zor olmadi kene gibi yapismadi
Bu cünüp herifi ekibimize kazndırması faciaydı.