Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trasferin nabzı gsc de atıyorrrrrr

Yangıncı tayfa olarak iş yine bize düştü anlaşılan

mob.jpg

Dransferler nerdeeeeeeeeeeeeeeee
Eyyyyyy yönetimmmmmmmmmmmm

Transfer döneminin açılmasına 10 gün kalmış.

Elimizdeki kadro ilen mevcut 11

Muslera
Mariano Maicon Serdar Carole
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Jack Wilshere'in Stevenage Lister Hastanesi'nde hemsirelik yapan yengesiyle konustum. "Jack'in futbola basladigi yer Stevenage F.C.'nin cocuklara acik hali sahasiydi. Stevenage'in renkleri de sari-kirmizi oldugundan cocuklugundan beri Galatasaray'i cok severdi. Onun kafasi cok karisik ama kalbinde Cimbom'un yeri baskadir, ortaokulda duvarinda Hasan Sas posteri vardi." dedi. Wilshere'in Galatasaray'a cok gelmek istedigini belirtti.

documentsan.jpg

muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...

muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...
fiyat performans açısından süper transfer. bu takıma mecburen bi kaç yerli oyuncu alınması lazım sonuçta 21 yabancıyla oynama imkanımız yok ve piyasada alınabilecek isimlerden biri muğdat hem de bonservissiz, bonservisi olsa ben de istemezdim. uygun maaş verilmesi şart tabi

Galatasaray, bedelsiz olarak Yaya Toure ve Jack Wilshere'i, düşük bir bedelle de Oumar Niasse ve Emre Mor'u takıma katmanın planlarını yapıyor. (Fanatik)

Maicon-Okay takası gündemde olduğunu söyleyen var.
Maicon'u Cruzeiro opsiyonlu kiralık istiyormuş.
Quintero zu Beşiktaş

Enteresan duyumlar dolaşıyor twitterda. Transfer dönemi keyifli transferler olacak gibi.
kimleri takip ediyorsun?

@Osman SEDEN

Terim'in donmesine uzulmussundur ama 2. olmak falan da ciddi basari aslinda
ya da kendisi belhanda gibi çöplere yıllık 4 milyon vermeyi seviyor. iddia ediyorum bu küçümsediğimiz muğdat bile belhanda ve feghoulinin bu yıl verdiği katkının fazlasını verir. bazıları sırf etikete bakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt