Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
zaten forumda kimin adı geçse haberi çıkıyor , terim harbi kuş uçurmuyor ama böylede olmaz ki![]()
Wilshere + Nuri dedikodularini ben baslattim
Ozan Tufan da cok denedim ama olmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten forumda kimin adı geçse haberi çıkıyor , terim harbi kuş uçurmuyor ama böylede olmaz ki![]()
Valla güzel transferler olsun da reis ben ligler başlayana kadar her gün böyle beklemeye de razıyımzaten forumda kimin adı geçse haberi çıkıyor , terim harbi kuş uçurmuyor ama böylede olmaz ki![]()
Valla güzel transferler olsun da reis ben ligler başlayana kadar her gün böyle beklemeye de razıyım![]()
Bize anca 1.5 ay sonra açılırTransfer döneminin açılmasına 10 gün kalmış.
fiyat performans açısından süper transfer. bu takıma mecburen bi kaç yerli oyuncu alınması lazım sonuçta 21 yabancıyla oynama imkanımız yok ve piyasada alınabilecek isimlerden biri muğdat hem de bonservissiz, bonservisi olsa ben de istemezdim. uygun maaş verilmesi şart tabimuğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...
kimleri takip ediyorsun?Galatasaray, bedelsiz olarak Yaya Toure ve Jack Wilshere'i, düşük bir bedelle de Oumar Niasse ve Emre Mor'u takıma katmanın planlarını yapıyor. (Fanatik)
Maicon-Okay takası gündemde olduğunu söyleyen var.
Maicon'u Cruzeiro opsiyonlu kiralık istiyormuş.
Quintero zu Beşiktaş
Enteresan duyumlar dolaşıyor twitterda. Transfer dönemi keyifli transferler olacak gibi.
muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...
muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...
ya da kendisi belhanda gibi çöplere yıllık 4 milyon vermeyi seviyor. iddia ediyorum bu küçümsediğimiz muğdat bile belhanda ve feghoulinin bu yıl verdiği katkının fazlasını verir. bazıları sırf etikete bakıyor
Ali koç seçilecek mi ?muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...