- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
kim bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbia sacma olur, Donk var ken. Ramires ya da Guarin muazzam olurdum'bia olursa iyi olur ya. sevdigim bir oyuncuydu
insallah geri gelirler lige,perez sol ayagı ile manyak atmış size
kim bu
dominosNe tercih ediyon Papa Johns bayagi iyi
Daha iyi malzeme daha iyi pizza Papa Johns
Donk'u bu seviyeye çıkartan hoca Mbia için de bi güzellik yapar elbet. Ekonomik olduğu için diyorum tabi bonservis muhabbeti vs yok o yüzden.. Avrupa kupalarında da tecrübeli baya. ama tabii oyuncu tipi olarak baktığında bu tür bi oyuncuya ihtiyacimiz yokMbia sacma olur, Donk var ken. Ramires ya da Guarin muazzam olurdu
bu tip hesapları hiç sallamayin, boş
kim bu
dominos
muslera serdar fernando ve gomis'in gitmesini istemem yahu bu fiyatlara bile olsa seviyorum herifleri... garry 25 çok hoş olurdu amaMuslera - 20m
Mariano - 10m
Linnes - 7.5m
Maicon - 10m
Serdar - 15m
Fernando - 15m
Belhanda - 15m
Rodrigues - 25m
Feghouli - 10m
Gomis - 10m
Keske su satislarin hepsi yapilsa da 137.5m'lik butceylen fm oynar gibi dransferrrr showw yapsak
Muslera - 20m
Mariano - 10m
Linnes - 7.5m
Maicon - 10m
Serdar - 15m
Fernando - 15m
Belhanda - 15m
Rodrigues - 25m
Feghouli - 10m
Gomis - 10m
Keske su satislarin hepsi yapilsa da 137.5m'lik butceylen fm oynar gibi dransferrrr showw yapsak
2 kere ,begendimPapa Johns denedin mi bayagi iyi
herif cosmus bildigin. Szymanski scoutlarin listesinde, Mor ile anlasilmis, Kagawa ile DK sonrasi bizde felan filansahtekarın biri
Anadolu takımı gibi her sene farklı takimmi kuralım Allah askina. Burda birçok başarılı ve sevdiğimiz oyuncular var.Muslera - 20m
Mariano - 10m
Linnes - 7.5m
Maicon - 10m
Serdar - 15m
Fernando - 15m
Belhanda - 15m
Rodrigues - 25m
Feghouli - 10m
Gomis - 10m