Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera serdar fernando ve gomis'in gitmesini istemem yahu bu fiyatlara bile olsa seviyorum herifleri... garry 25 çok hoş olurdu ama

Bu fiyatlara bu topculari satmayan maldir ama zaten kimse bu paralari vermez bu adamlara, bir tek Garry gercekci o da satilmayacak gibi duruyor

maicon kral stoperdi gözümde.2.yarıdaki ürkekliği kötü oldu.gencler macında bitirdiler adamı.herseyi maicona yaptırıyolar...

Maicon iyi adam sen bakma GSC'nin laflarina adam 63 mac oynadi tatil yapmadi, simdi guzel bir dinlensin hoca onu kazandi tamamen psikolojisiyle oynayan bir topcu seneye muazzam olacak

Bu fiyatlara bu topculari satmayan maldir ama zaten kimse bu paralari vermez bu adamlara, bir tek Garry gercekci o da satilmayacak gibi duruyor

Maicon iyi adam sen bakma GSC'nin laflarina adam 63 mac oynadi tatil yapmadi, simdi guzel bir dinlensin hoca onu kazandi tamamen psikolojisiyle oynayan bir topcu seneye muazzam olacak
137m le neler yapılırdı yahu :D

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim @gkhndinc ‘e konuştu! Terim ne planlıyor? Transfer stratejisi ne? Detaylar Saat 02:00’da #SporGecesi nde @tv360comtr

mbia ciddi mi acaba.. roportaj yapmislar imparatorla

Thomasson bana mantıklı geliyordu lakin adamı biraz inceledim sol kanat oynamış full Garry yerine gelir olursa

Kadife ayaklim, bebek suratlim, neredesin

BBJJErHCMAEeJrr.jpg

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim @gkhndinc ‘e konuştu! Terim ne planlıyor? Transfer stratejisi ne? Detaylar Saat 02:00’da #SporGecesi nde @tv360comtr

mbia ciddi mi acaba.. roportaj yapmislar imparatorla
sanmıyorum,bi de fatih hoca bodrumdaydı fazla bişey yoktur röportajda

Orta Saha

Fernando - Thomasson guzel olur gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt