Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera serdar fernando ve gomis'in gitmesini istemem yahu bu fiyatlara bile olsa seviyorum herifleri... garry 25 çok hoş olurdu ama
maicon kral stoperdi gözümde.2.yarıdaki ürkekliği kötü oldu.gencler macında bitirdiler adamı.herseyi maicona yaptırıyolar...
137m le neler yapılırdı yahuBu fiyatlara bu topculari satmayan maldir ama zaten kimse bu paralari vermez bu adamlara, bir tek Garry gercekci o da satilmayacak gibi duruyor
Maicon iyi adam sen bakma GSC'nin laflarina adam 63 mac oynadi tatil yapmadi, simdi guzel bir dinlensin hoca onu kazandi tamamen psikolojisiyle oynayan bir topcu seneye muazzam olacak
Anadolu takımı gibi her sene farklı takimmi kuralım Allah askina. Burda birçok başarılı ve sevdiğimiz oyuncular var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
syzmanski dogru,emre mor da dogru da bilinen seyler bunlar.herif cosmus bildigin. Szymanski scoutlarin listesinde, Mor ile anlasilmis, Kagawa ile DK sonrasi bizde felan filan
sanmıyorum,bi de fatih hoca bodrumdaydı fazla bişey yoktur röportajdaGalatasaray teknik direktörü Fatih Terim @gkhndinc ‘e konuştu! Terim ne planlıyor? Transfer stratejisi ne? Detaylar Saat 02:00’da #SporGecesi nde @tv360comtr
mbia ciddi mi acaba.. roportaj yapmislar imparatorla
bunlar da gitmiştir yanına belkii bilemeyiz hocam sever röportajlarda şov yapmayısanmıyorum,bi de fatih hoca bodrumdaydı fazla bişey yoktur röportajda
ziyaaaaaaaa bu tamherif cosmus bildigin. Szymanski scoutlarin listesinde, Mor ile anlasilmis, Kagawa ile DK sonrasi bizde felan filan