Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupa canavarı 33 lük chiellini var.
Bu yaşta 10M ederi var ama iyi haber, adam boşta ve 2-2,5 M imza ile 2 sene oynayabilir daha...
Yarar mı işine.. Çünkü ben çoktan listeye yazdım bile...
Transfer Nöbeti
kupa canavarı 33 lük chiellini var.
Bu yaşta 10M ederi var ama iyi haber, adam boşta ve 2-2,5 M imza ile 2 sene oynayabilir daha...
Yarar mı işine.. Çünkü ben çoktan listeye yazdım bile...
Transfer Nöbeti
Maicon degil Serdar'in yanina ariyoruzmangalaya falan hiç gerek yok. bize top tekniği ve kademe bilgisi yüksek lider bi stoper lazım elinde zaten maicon var ikinci bi ağır stopere ne gerek var
Ne Chiellini si yav.
Para sıçıyoruz da haberimiz mi yok.
sent via GSC
Neden..Abi kimseyi ikna etmene gerek yok millet Chiellini icin bobrek verecek durumda ama bu transfer imkansiz
Neden..
Adam tecrübesini paraya çevirecek yer arıyor artık..
2 yıllık 2-2,5 M imza+(3Mx2) = toplam 8-10M e 2 sene taş gibi merkez stoper sahibi olucaz.
Kesmiyor mu ????
Neden..
Adam tecrübesini paraya çevirecek yer arıyor artık..
2 yıllık 2-2,5 M imza+(3Mx2) = toplam 8-10M e 2 sene taş gibi merkez stoper sahibi olucaz.
Kesmiyor mu ????
En az 4M imza kemiksiz ister, art 2 sene 4,5 senede ister.
Bu Malhanda Tolga Selcuk ve Feghoulinin maaslarina okadar yapmasaydik bir sansimiz olurdu chielllini almak icin.
Bir kere bu adam buraya gelene kadar Avrupa'dan en az 3-4 ust duzey teklif alir, onlar da az para vermezler
Bu yuzden farki zamandan yaratman gerekir, 2 yil degil 3+1 yap sen o kontrati ilk
Yillik 5m maas, 1m bonuslar, 3m imza parasi 3 yillik maliyeti en az 21m olur
Bu paraya sonuna kadar deger 3 yil topunu aslanlar gibi de oynar ama yine de gelmez, baska yere gider
Paramizin olmadigi meselesine girmiyorum bile
Kardeşler bu adam 33 yaşında 33...
Kolay kolay bu yaştaki adamlara doğrudan cl kupası hedefi olanlar dönüp bakmazlar artık..
Chiellini de biliyor bunu. Gidebileceği ve hatta artık yer bulabileceği tek yer orta-üst arası takımlardır.
Kendimizi o kadar da ufaltmayalım...
Kardeşler bu adam 33 yaşında 33... 23 yada 25 değil ....
Kolay kolay bu yaştaki adamlara doğrudan cl kupası hedefi olanlar dönüp bakmazlar artık..
Chiellini de biliyor bunu. Gidebileceği ve hatta artık yer bulabileceği tek yer orta-üst arası takımlardır.
Kendimizi o kadar da ufaltmayalım...
kiralik satın alma opsiyonuyla olabilirBacca nın Milan da 2020 ye kadar kontratı var.
Bayağı tuzlu olur gibi.
sent via GSC
portonun stoperi marcano boştaymış izleyen var mı nasıl. bi ara fener peşindeydi sanki