- 8 Temmuz 2015
- 35.823
- 70.675
- 3.893
Kimse karşı değilki herkes ceza almayalım derdinde şuanBen Chiellini ye karşıyım gibi birşey çıkarmasın kimse bu yazdıklarımdan ama maddi boyutunu düşünüyorum şu an sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse karşı değilki herkes ceza almayalım derdinde şuanBen Chiellini ye karşıyım gibi birşey çıkarmasın kimse bu yazdıklarımdan ama maddi boyutunu düşünüyorum şu an sadece.
Şuanki maaş sınırlamamızın 10 da 1 i2-3 adet böyle transfer yaparsak fener ve bjk adına güzel gelişmeler yaşanabilir.
uğur hocamda öyle diyordu zaten
chilleni 6,5
yaya toure 6,5
robben 6,5
ribery 6,5
ama robben ve ribery uzattı farklı 2 oyuncu lazım 4 oyuncuya 26 milyon vericez , kalan 24 oyuncuyada kalan 38 milyonu vericez temiz hesap.
Yani ben de karşı değilim. Burada kaliteli futbolcu almalıyız diye yıllardır yırtınan birisiyim.Kimse karşı değilki herkes ceza almayalım derdinde şuan
Yaşlı oyuncular kısa vadede işimizi görüyor, ama satarkan kar edemiyoruz ekonomik açıdan zorluyor , ama genç ve gelecek vaad eden oyuncular hem kısa vadede hem uzun vadede işimizi görür özellikle fatih hoca varken genç ve dogru hamleler lazımBen de genç adamdan yanayım.
Gomis varken ikinci "yaşlı" bir adama gerek yok. Hem öyle maliyeti de düşük olmayacak bu adamın yani.
sent via GSC
Mesela bu sene bizim yerimize fener gitseydi CL ye içime otururdu feci 1 şekilde.Birde katılmayınca gelir yerle bir oluyor.Ceza almamız için ne gerekiyorsa o olsun he bu da şu demek değil tabiki ceza gelecek tranfer faln yok, sadece bundan sonra artık mantıklı hamleler yapalım yeter.Yani ben de karşı değilim. Burada kaliteli futbolcu almalıyız diye yıllardır yırtınan birisiyim.
Ama maddi durmumuz iyi değil. UEFA dan ceza almayacaksak bu kıl payı olacak kesinlikle.
O kadar uğraşıp biz şöyle düzeleceğiz böyle akıllandık diye yalvarıp ceza dan zar zor yırtıp hemen akabinde böyle ciddi maliyetli bir transfer yaparsan adamlar enayi mi sana çat diye geçirir hemen ertesi denetleme de.
Ince bir çizgi de yürüyeceğiz artık 3 yıl mı 4 yıl mı bilemem ama radikal değişimler olmalı bu kulüpte. Yoksa hep 1 adım ileri 3 adım geri gideriz her defasında.
sent via GSC
Mesela bu sene bizim yerimize fener gitseydi CL ye içime otururdu feci 1 şekilde.Birde katılmayınca gelir yerle bir oluyor.Ceza almamız için ne gerekiyorsa o olsun he bu da şu demek değil tabiki ceza gelecek tranfer faln yok, sadece bundan sonra artık mantıklı hamleler yapalım yeter.
Valla şuan kafamdaki sorun başka tolga,eren,tarık ve selçuktan nasıl zarar etmeden kurtulabiliriz.Bunlar aşağı yukarı 40 milyon tl kazanıyor yıllık yani muğdat bunların yanında solda sıfır şunlardan kurtulsak zararsız şekilde muğdat gelsin 5 milyon alsın razıyımcezayı vs geçtim mesela muğdata 3 milyon tl verirsen tabi ceza gelir eninde sonunda sinan var oynat işte çok yerli lazımsa hatta ahmet sivriyi oynat muğdattan çok katkı verir 3 milyon tl az gibi saçalım edelim sonra önünde duramıyoruz.
Valla şuan kafamdaki sorun başka tolga,eren,tarık ve selçuktan nasıl zarar etmeden kurtulabiliriz.Bunlar aşağı yukarı 40 milyon tl kazanıyor yıllık yani muğdat bunların yanında solda sıfır şunlardan kurtulsak zararsız şekilde muğdat gelsin 5 milyon alsın razıyım![]()
Mugdat konusunda emin degilim bence underrated bir.oyuncu Garry den daha hizli ve daha 23 yasinda yanlis bilmiyorsam. Davala geldiginde de kimse bilmiyordu eger bonservisi yoksa gayette alinabilir. İsin enteresan tarafi fiko alsa Senol un elinde parlasa herkes ahlar vahlar eder,alinabilecek bir risk Serdar,Emre be Deniz e istenilen anlamsiz gereksiz bonservisler düşünülürse. Toure ise her ne kadar cok begendigim "eski" nesil oyunculardan da olsa bu yasa bu para verilmez. İsim ve marka olayini abartmayalimBence Yaya Tourenin aldığı 5 milyon değil de Muğdatın aldığı 600 bin israftır. Daha önce yazmıştım yine yazıyorum eğer Muğdatın verdiği katkıyı bir altyapı oyuncumuzdan alamıyorsak kapatalım o altyapıyı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mugdat konusunda emin degilim bence underrated bir.oyuncu Garry den daha hizli ve daha 23 yasinda yanlis bilmiyorsam. Davala geldiginde de kimse bilmiyordu eger bonservisi yoksa gayette alinabilir. İsin enteresan tarafi fiko alsa Senol un elinde parlasa herkes ahlar vahlar eder,alinabilecek bir risk Serdar,Emre be Deniz e istenilen anlamsiz gereksiz bonservisler düşünülürse. Toure ise her ne kadar cok begendigim "eski" nesil oyunculardan da olsa bu yasa bu para verilmez. İsim ve marka olayini abartmayalim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Uefa kulüp nasıl yönetilir dersini verecek.Çok iyi olur.Sabah gazetesinde ki habere göre UEFA maaş bütçesini 45 milyon euro ya düşürmek istiyormuş.
Sabah gazetesinde ki habere göre UEFA maaş bütçesini 45 milyon euro ya düşürmek istiyormuş.