Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında Belhanda ve Feghouli'nin potansiyelinin çok altını izledik geçen sezon....önümüzdeki sezonda onların verimi artarsa 1i ilk 11 1i yedek 2 tane 8 numara,1 yedek forvet ve bir sol kanat ile ofansif rotasyon tamamlanır.....savunma içinse Denayer gelse bile yeterli gözükmüyor Maicon satılmadan harekette edemeyeceğiz

Oyuncu: Ivan Marcano
1f1ea-1f1f8.png

Eski kulübü: Porto
Yeni kulübü: Roma
Tip: Bonservis
Bedel: Bedelsiz
Mevkii: Stoper
DegO9zKX4AAANzF.jpg

evet beyler marcanoda gitti güzel bir transfer oldu roma için.

UEFA ile FFP görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi sıkıntıya girdi. Sarı-kırmızılı ekibe Avrupa'dan men cezası vermeyecek olan UEFA, takım bütçesinin 45M€'ya çekilmesini istiyor

UEFA ile FFP görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi sıkıntıya girdi. Sarı-kırmızılı ekibe Avrupa'dan men cezası vermeyecek olan UEFA, takım bütçesinin 45M€'ya çekilmesini istiyor

indirilsin abi kulüpler bu şekilde kurtulur yatan adamlara 3,5 milyon euro veriyoruz yönelsinler genç oyunculara

Yaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk; "Önümüzdeki sezon kesinlikle Premier Lig'de oynayacak. Başka yeri düşünmüyor"

DegPS3FWAAAaPVk.jpg

45 milyon Euro maaş sınırı saçmasapan bir rakam. Resmen Avrupa'yla rekabet etme demektir, küfürdür. İnşallah öyle bir şey olmaz.

Eren 2,150
Tolga Ciğerci 2
Tarık Çamdal 1,6
Selçuk İnan 2,95
Carole 700 bin
Endoğan 200 bin bunları yollarsak maaş konusunda elimiz biraz olsun rahatlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren-2.15
Tolga-2
Tarık-1.6
Carole-0.7
Eren 2,150
Tolga Ciğerci 2
Tarık Çamdal 1,6
Selçuk İnan 2,95
Carole 700 bin
Endoğan 200 bin bunları yollarsak maaş konusunda elimiz biraz olsun rahatlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endoğan serbest kaldı zaten de bu listeden sadece Selçuk kalır...maaşını 1.5'a düşürür bence

Chiellininin kalitesine lafim yok ama Pepeyi getirmek Chielliniyi getirmekten daha zor isti bunu kabul edelim..Pepe 10 yil Realin bel kemigi olan bir futbolcu Portekizin Avrupa sampiyonasi kadrosunun temel taslarindan.. chiellini suraya buraya gider havada kaparlar diyorsunuz ya bu herifi de Psg istedi sozlesme suresinde anlasamadilar..
Ben Pepenin gelecegine %1 bile ihtimal vermiyordum resmi aciklamaya kadar o derece imkansiz bir isti benim gozumde..
O herif buraya geldiyse is bilen kisiler Chielliniyi de getirir..
Bana kalirsa gerek yok 10 numara stoper ama yillik en az 5-6 ister butcemiz sarsilir su durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt