Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga ve Selçuk dehlensin Oğuzhan gelsin işte

Fernando - Donk - Belhanda - Oğuzhan - Yabancı 8

Klas bi orta saha

35 milyona yakın para harcandı.Heleki bazı oyunculara verilen yıllıklar tam bir fiyasko.Şampiyon olmamıza rağmen hala şu takımın ilk 11 ne en az 4,5 isim gerekiyor. Bu kadar para harcanmasına rağmen zor şampiyon olduk..
şampiyon olmamıza rağmen geçen senen genel olarak kesinlikle kötü bir transfer sezonu geçirdiğimizi düşünüyorum.
Gidenler gelenler bağlamında harcama 20 Milyondu renktaş , Yıllık ücretler biraz fazlaydı ama Avrupaya bile gidemeyen bir takımdık geçen sene şampiyonluk getirebilecek oyunculara biraz yüksek paralar verilmesi zorunluluktu

kerim freiyi almalyız basaksehirden.fazla para da istemezler.tolga+ahmet calıgı verebiliriz.

Son iddialar dahilinde bir kadro kuralım

Muslera - Erce
Maicon - Serdar - Denayer
Mariano - Linnes - Nagatomo
Fernando - Donk
Oğuzhan - Belhanda - Bennacer
Feghouli - Rodrigues - Emre - Sinan
Gomis - Mora

Milli takım'a giden İstanbulspor'un kalecisi nasıl izleyen var mı hiç

Oğuzhan hem dribling özelliği olan hem de set oyununda katkı veren aradığımız bir oyuncu. Fernando Ndiaye Oğuzhan üçlüsü süper olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuzhan bedelsiz harika olur arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Benim istediğim transfer dönemi..
Emre Mor Kesinlikle, Hoilett(Bamba) yedek için harika olur...
Gomis, yedek olabilecek (Konate ayarında biri)
Oğuzhan harika olur,
Nagatomo
Rodriges gidecekse bernard

Bize yeter yine şampiyon oluruz..

Seneye bursadaki Furkan i izleyin tam da adamı teknik direktör olmuş Bursaspor a

Kime göre madem bu kadar iyi niye bir tane büyük maçı yok niye bjk nin 50 yakın maçında neden yedekte bekledi
Şenola sor niye yedek oldu diye.

Büyük maçlarda belhanda neredeydi ?

Büyük maçları geçtim... Anadolu maçların çoğunda neredeydi sormak gerekir aslında ama konumuz belhanda değil.

Oğuzhan yerli olarak yeterli kaliteye sahip bence. Mükemmel değil ve eksikleri mevcut ama yaşıda Uygun halen. Hocam ile de gelişir belki de.

keske romanın yaptıgını yapabilsek şampiyonlar liginde uzun dönemde...fatih hoca altyapıdaki genclere mutlaka bakmalı,ordan burdan almamıza da gerek yok kimseyi.mustafa kapı cok önemli,fırat güllü,yunus akgün,ali yavuz,halil kaya,bozan,süleyman luş,ozan kabak vs

Oğuzhan'in gitme durumunun olduğunu sanmam en son sözleşmesindeki bir madde gereği o sözleşmenin sonlanıp resmen serbest kalması bekleniyor, bjk ile prensipte anlaşıldı diye duymuştum, ha gitme durumu doğduysa bonservissiz oyuncu kaçmaz. Sosa'nin olduğu pas oyunu oynadıkları ilk sezon bjk'de şov yapıyordu, Talisca sonrası orta kafa gole dönünce kayboldu gitti. Her türlü değerlendirilebilecek yetenekte futbolcu.

Tolga ve Selçuk dehlensin Oğuzhan gelsin işte

Fernando - Donk - Belhanda - Oğuzhan - Yabancı 8

Klas bi orta saha

Donk ve denayerin hala bu takım için yetersiz olduklarını düşünüyorum.
ve biz ısrarla sözleşme yapıyoruz.
Selçuk ve tolgayıda göndermezler.Muhtemelen yapacağımız muğdat,serdar gürler tarzı yerli oyuncular ve sırf bonsrvisi 3,4 milyonu geçmeyen bestie, tomasson gibi ne olduğu belirsiz riskli oyuncular ile transfer sezonunu kapatacağız.

Şenola sor niye yedek oldu diye.

Büyük maçlarda belhanda neredeydi ?

Büyük maçları geçtim... Anadolu maçların çoğunda neredeydi sormak gerekir aslında ama konumuz belhanda değil.

Oğuzhan yerli olarak yeterli kaliteye sahip bence. Mükemmel değil ve eksikleri mevcut ama yaşıda Uygun halen. Hocam ile de gelişir belki de.
Soruyla soruyla cevap verme argüman koy
Ben belhanda demiyorum oğuzhan diyorum niye oynamadı soru basit
Hem de orta sahası dökülürken

Soruyla soruyla cevap verme argüman koy
Ben belhanda demiyorum oğuzhan diyorum niye oynamadı soru basit
Hem de orta sahası dökülürken
Bende diyorum ki Şenol güneşe sormak gerekir. Oğuzhan ile iki sene şampiyon olunca iyiydi. Geçen yıl ne oldu geçti aralarında ben nereden bileyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt