Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguzhan ayni Belhanda gibi önemli ve büyük maclarda hayalet oluyor. Ayni kedi gibiler.

Ha Belhanda hep öyle zaten ama neyse.

728xauto.jpg

Maas siniri 65 Milyon degil miydi bizim?

Öyle cat diye 20 Milyon asagi cekeceklerini sanmiyorum. Ha cekerlerse de yarabbi sükür derim ben, isimize gelir bu. Belki yönetimler akillanirlar artik ve sacmasapan yüksek maaslar vermekten vazgeceler böylece.

Muğdat gibilere para saçmaya devam ediceksek gelsin maaş sınırı

Maas siniri 65 Milyon degil miydi bizim?

Öyle cat diye 20 Milyon asagi cekeceklerini sanmiyorum. Ha cekerlerse de yarabbi sükür derim ben, isimize gelir bu. Belki yönetimler akillanirlar artik ve sacmasapan yüksek maaslar vermekten vazgeceler böylece.
65 milyonluk maaş sınırı konusu kalkalı iki sene oldu. 45 milyon olayı da şimdilik sadece dedikodu galiba

o zaman belhandadan iyi diyebilir miyiz kmk.

Belhanda bütün maçlarda hayalet oluyor biliyorsun

Al birini vur ötekine.

Ikisi de gereksiz ve balon heriflerin teki. Ama muazzam benziyorlar birbirlerine. Sac stilleri falan bile benziyor. Sanirim Belhanda bu konuda bir kac sene önceki Oguzhani örnek aliyor.

images

Arda da reddetmisti Milli Takimi, ayagina kapilmadin mi Lucescu geri dön diye.

Burak Yılmaz, Yasin Öztekin ve Emre Çolak ile anlaşan Beşiktaş, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup ile devam etmeme kararı aldı. Bu 2 oyuncunun menajeri önce İstanbul kulüplerine önerecek. (Vatan)

SALDIR BESIKTASIM OLEY

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Melo cevabi yillar once verdi
5f5abd276bb873949213e1ac32ea5210.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Jardel'in bizde bir kac güzel golü var ama bizde attigi gollerin cogunu bos kaleye atti. Halisaha maclarinda belescilere Jardel diyorduk, o derece.

Hani seyretmesem yerim de kombinem vardi ben yemem.

Bos kaleymis .

Adam Tanju colak gibi net bir tek vurus ustasiydi ve sadece yarim sezon oynadi. 2. Yari sakat diye oturtuldu tribunde. Cuceler kazan kaldirmisti.

Adam Milana da cakiyodu, reale de, erzurumada. Ayrimciligi yoktu.

Transfer döneminin 3 ay gibi çok uzun olması kötü oldu bunlar şimdi 2,5 ay yatar, son haftalarda tüm transferleri yetiştirmeye çalışırlar, son dakika evrakları yetiştiremezler başka bir grosskreutz vakası falan olur

Biz de burada 2,5 ay boş boş konuşup dururuz.

Büyük üstat Hıncal Uluç gibi ters totem yapayım dedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt