- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Cok merak ediyorum
Sportif direktor Monchi, Roma'da kac maas aliyordur acaba?
Sportif direktor Monchi, Roma'da kac maas aliyordur acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlayamadığım hangi takım şampiyon olduktan sonra takımı baştan başa değiştirmiş? Fifa da oyun mu oynuyoruz.? Forum balataları sıyırmış.![]()
Dünya da böyle bir takım yok.Hamza hocamın döneminde yapmamız gerekirken bile yapmadık, şimdi mi yapacağız.
Benim anlayamadığım hangi takım şampiyon olduktan sonra takımı baştan başa değiştirmiş? Fifa da oyun mu oynuyoruz.? Forum balataları sıyırmış.![]()
Teknik direktör değişikliği yaptık. Fatih hocanın sistemine uymuyorlarsa tüm futbolcuları değiştirir. Her taktisyen hocanın işleyen sisteminde kendi istediği oyuncular en iyi verimi verir. Onun dışında bende her sene baştan revizyona gidilmesine karşıyım. Ama ilk sene istenilen kadro kurulmalı. Zaten önümüzde uzun yıllar olacak üstüne koya koya genişletmeliyiz. Yoksa memnun olduğu topçuları hangi hoca istemez ki.Benim anlayamadığım hangi takım şampiyon olduktan sonra takımı baştan başa değiştirmiş? Fifa da oyun mu oynuyoruz.? Forum balataları sıyırmış.![]()
Forum kafayı yemişForuma kalsa devre arası bile baştan sona değişir![]()
Monaco örneği veriyim. Şampiyon olduğu sezondan sonra bütün takım dağıldı çünkü peynir ekmek gibi oyuncularını kapıştılar. Abartmiyim sadece oyuncu satışından 300 milyon euro gelirleri oldu.Bizim böyle bir durumumuz da yok. Garry satsak yerine koyacağımız oyuncu yok gibi. Para da yok. Gomis desen aynı. Yani bizim full değişiklik yapma şansımız yok.Teknik direktör değişikliği yaptık. Fatih hocanın sistemine uymuyorlarsa tüm futbolcuları değiştirir. Her taktisyen hocanın işleyen sisteminde kendi istediği oyuncular en iyi verimi verir. Onun dışında bende her sene baştan revizyona gidilmesine karşıyım. Ama ilk sene istenilen kadro kurulmalı. Zaten önümüzde uzun yıllar olacak üstüne koya koya genişletmeliyiz. Yoksa memnun olduğu topçuları hangi hoca istemez ki.
oğuzhanı neden ıstemıyor bunlar cok ovuyorlardı 200mılyon len falan dyolardıYasin oztekin, Emre Colak, ve Burak Yilmaz la anlasan Besiktas, Atiba ve Oguzhan ile devam etmeme karari aldi. Bu 2 oyuncunun menajeri once istanbul kuluplerine onerecek (Vatan)
Zorundayız ama bunu en az fatih hoca kadar siz de biliyorsunuzdur. Yokta averaj takımı olmaktan öteye gidemeyiz. Burda fatih hocanın genç oyuncu projesi devreye giriyor. 28 yaşın üstünde stoper dışında transfer yapmayı düşünmüyor. Yazılan isimler fark ettiyseniz genellikle genç isimler (felipe mora,bennacer,thomasson,bastien,aduriz ).Hoca bu sezon scout transferlerini yapmaya çalışacak ve yüksek maaşlı topçuları elden çıkaracak. Maaş kısıtlaması getirecekleri için. En basitinden sat gomis i çin e yerine bonservissiz ferreyra yı al. Hem yıllık maaşı düşük hem daha genç ve satılmaya açık. Bunun gibi bir çok oyuncuyla vedalaşmak zorundayız. Zorunda olmasaydık yapmazdık zaten.Monaco örneği veriyim. Şampiyon olduğu sezondan sonra bütün takım dağıldı çünkü peynir ekmek gibi oyuncularını kapıştılar. Abartmiyim sadece oyuncu satışından 300 milyon euro gelirleri oldu.Bizim böyle bir durumumuz da yok. Garry satsak yerine koyacağımız oyuncu yok gibi. Para da yok. Gomis desen aynı. Yani bizim full değişiklik yapma şansımız yok.
aynen kamkiOğuzhan, Fatih hocanın elinde Fabregasa dönebilir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
saOğuzhan - Fernando - Belhanda
Klas
Mancini sezonu gibi değil de şuanda yapılan her scout transferine ses etmem. Mesela yeni gördüm Szmanski diye bir genç var çok beğendim. Herkeste beğenmiş. Alabiliriz bence. Bi kaç tane daha var böyle genç scout önerdiği.Zorundayız ama bunu en az fatih hoca kadar siz de biliyorsunuzdur. Yokta averaj takımı olmaktan öteye gidemeyiz. Burda fatih hocanın genç oyuncu projesi devreye giriyor. 28 yaşın üstünde stoper dışında transfer yapmayı düşünmüyor. Yazılan isimler fark ettiyseniz genellikle genç isimler (felipe mora,bennacer,thomasson,bastien,aduriz ).Hoca bu sezon scout transferlerini yapmaya çalışacak ve yüksek maaşlı topçuları elden çıkaracak. Maaş kısıtlaması getirecekleri için. En basitinden sat gomis i çin e yerine bonservissiz ferreyra yı al. Hem yıllık maaşı düşük hem daha genç ve satılmaya açık. Bunun gibi bir çok oyuncuyla vedalaşmak zorundayız. Zorunda olmasaydık yapmazdık zaten.
Sergencim bombalar patladı mi