Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslanım benım okuma yazmayı öğrenır öğrenmez gsc transfer nöbetinde yerini alıp hepimize vizyon dersi verir :tbr:

Emre Mor ve Menajeri ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Emre'nin kulübü Celta Vigo'ya seneliği 1.5 milyon euro olmak üzere 2 yıl için 3 milyon euro'luk kiralama teklifini sundu. Celta Vigo ise düşünmek için süre istedi.

şerefsiz celta vigo

emre mor kiralık ,ndiaye kiralık lider boşta bir stoper sol ayaklı ,yedek kaleci ve yedek forvet yeterli tabi Denayer ve Nagatamo olmalı.Denayer daha 23 24 yaşında stoper dediğin 28-32 arası üst kalsman olur ve inanıyorum Denayer muhteşem bir stoper olacak

feghouli 5 ay sakat sakat oynadı.bunu kendisi dedi.milli takıma da o yüzden gidemiyor. fedakarlık yaptıgı için kalacak.sakatlıgına ragmen fena degildi.28 yasındaki feghouli gibi sıradısı bi yetenegi gönderemeyiz,heleki büyük fedarlık yapmısken...
O zaman belhanda da kalsın. Bu kalacaksa onun suçu ne ? 5 ay sakatim demekle gönlünü kaptırma be Sergen'im . Adam bonuslarla 4.5 alıyor, Gomis bile daha az alıyor. 2.5 alsa tamam iyidir derdim ama bu parayı hak etmiyor.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize 1 2 yıl içerisinde Liverpool bütçesinin en azından yarısını nasip et.Etki Türk'ün gücünü cümle kuffara gösterelim ve ezeli düşmanlarımız f5 ve 8taş bile evet tek Büyük Galatasaray diye bize biat etsin Aminn

O zaman belhanda da kalsın. Bu kalacaksa onun suçu ne ? 5 ay sakatim demekle gönlünü kaptırma be Sergen'im . Adam bonuslarla 4.5 alıyor, Gomis bile daha az alıyor. 2.5 alsa tamam iyidir derdim ama bu parayı hak etmiyor.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

feghouli 4 milyona yakın alıyo.hakeder haketmez o ayrı.5 ay sakat sakat oynayıp fedakarlık yapmıs birini,belhandayla niye mukayese edeyim?belhanda sakatlık yasamadan rahat rahat oynadı.feghouli sakatlıktan ötürü istediklerini yapamadı.hızını kullanamadı,çalım atarken bile korktu.istediği pasları zamanında atamadı.

aldıgı parayı asagı cekmeli tabi,o farklı

Bursaspor'da Batalla'nın yanı sıra Faty ve Jorquera ile de yollar ayrıldı. Kiralık futbolcular Sow, Badu, Agu ve Grozav da kadroda düşünülmüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, Joshua John'u da kadroda istemediğini yönetime iletti. Tribun Dergi on Twitter

#Bursaspor'un olası transferleri:

️Stephane Badji
️Adrien Regattin
️Musa Çağıran
️Soner Aydoğdu
️Thievy Bifouma
️Serdar Gürler
️Nejc Skubic
️Umar Aminu
️Nabil Ghilas

iyi oguzhanı konusma derdinden de kurtulduk

#Bursaspor'un olası transferleri:

️Stephane Badji
️Adrien Regattin
️Musa Çağıran
️Soner Aydoğdu
️Thievy Bifouma
️Serdar Gürler
️Nejc Skubic
️Umar Aminu
️Nabil Ghilas

Şu adamların yarısını bizim taraftar istiyor :D

sent via GSC

iyi oguzhanı konusma derdinden de kurtulduk

Eyvah.

DdTSJCNX4AApmd6.jpg

daha dün forumda adı gecti...
Chronicle Live adlı internet sitesi, Sarı Kırmızılılar'ın Sunderland forması giyen Didier Ndong'u kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Haberde 23 yaşındaki yıldız ismin Premier Lig'de kalmak istediği ancak kulübü Sunderland'in kendisini göndermek istediği kaydedildi.
Bu gelişmenin üzerine Gabonlu orta saha oyuncusunun Galatasaray'a önerildiği öne sürüldü.
Sunderland'e 2016 yazında Lorient'dan 20 milyon euro karşılığında transfer edilen Ndong, yüksek maliyetine rağmen bekleneni verememişti.

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Watford'a kiralanan Gabonlu oyuncu, sezonun bitmesiyle yeniden Sunderland'e geri döndü.

cok iyi olur,kiralayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt