Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun videosunu izledim de pek begenmedim Sergi. O polonyali Szymanski gelsin baya yetenekli birine benziyor, aldik aldik, almadik italyanlar havada kapar.
bennacer de cok iyi,stilini begenmemiş olabilirsin.bana emre belezoglu gibi geldi

szymanski bi rüya,insallah alırız

process

Sevilla Lenglet'i ikinci ligden Nancy takimindan 5 milyona aldi, simdi haberler cikiyor Barcelona talip diye.

Lyon'un ikinci ligden aldigi Ndombele ve Ferland Mendy var. Ikiside cok yetenekli + iyi bir sezon gecirdiler.

Leicester'in yine fransa ikinci ligden aldigi Diabate var.

Stuttgart'in 5 milyona Lille'den aldigi Pavard var, fransa'nin dunya kupasi kadrosunda.

Salzburg Mane, Naby Keita ve Upamecano'yu da fransa ikinci liginde buldu.

Bi biz ogrenemedik gitti.

Niye biz de Lionel CAROLE'u almadik mi

Bu transfer dönemi parayi har vurup harman savuracak konumda oldugumuzu düsünmüyorum bu yüzden de her transfer de iyice düsünüp tasinip öyle karar vermeliyiz.

Trezeguet bizde muhtemelen Yasin rolüne bürünür kuvvetle muhtemel yani yedek agirlikli oynayip sonradan oyuna dahil olan yedek/rotasyon futbolcusu. Buna 5 bilemedin 6 Milyon vermek büyük risk ve bana kalirsa lüks onca eksigimiz varken.
gecen yaz da ilgilendik bu trezegetle ama kasımpaşaya geldi

carole nasıl olur da bu kadar aptallaşabilir anlamıyorum.2016da süper ortalar kesti,10a yakın asisti yendi umut vb yüzünden.defansta cok iyiydi.yazık etti kendine...

Niye biz de Lionel CAROLE'u almadik mi

Aslinda Lionel ilk sezonunda baya iyiydi, ne olduysa artik hersey ikinci sezonunda oldu, resmen batirdi, belki de ozguven eksikliginden dolayidir. Nagatomo transferi gerceklesmezse bir sans verilebilir, Fatih hocayla birlikte gelisebilir demek istiyorum ama sonrasinda fener derbilerinde Sener'in bunun icinden gectigi pozisyonlar aklima geliyor.

Aslinda Lionel ilk sezonunda baya iyiydi, ne olduysa artik hersey ikinci sezonunda oldu, resmen batirdi, belki de ozguven eksikliginden dolayidir. Nagatomo transferi gerceklesmezse bir sans verilebilir, Fatih hocayla birlikte gelisebilir demek istiyorum ama sonrasinda fener derbilerinde Sener'in bunun icinden gectigi pozisyonlar aklima geliyor.
real madrid hazırlık macında manyak depar atan carole şener rezilliğine kadar düştü

5m ucuz degil yaw ama Trezeguet bazilarinin iddia ettigi kadar kotu bir topcu degil, yine de 5m'ye daha iyisi bulunabilir

Cevap:

Cidden Trezeguet'e 5 milyon gömmek istiyormusunuz?

NOKTA

Emre Çolak, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Wahda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (via @ertansuzgun)

Emre Çolak, Al Wahda Kulübü'nde yıllık 4 milyon Euro kazanacak. (via @ertansuzgun)

Simdi anlamadigim bennacer kim nasil izlemis? Adam serie b‘den geliyor. Hanginiz bos zamaninda ikinci ligi takip etmis?

bejaka yasine kaldı.emre akbabayı da zor alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt