Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Sneijder gibimiŞu bernardı çok abartıyorlar eski halinden uzak bir futbolcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder gibimiŞu bernardı çok abartıyorlar eski halinden uzak bir futbolcu
Ne modric i arkadaşlar saçmalamayın
illa eski futbolculardan faydalanmak istiyorsak futbolcu önerilerinde faydalanalımÇok mantıklı alınmaması giden adamlara bu kadar neden sevdalanıyoruz yeni heyecanlara bakmak lazım Dünya futbolu Sneijder tarzı 10 numaraları istemiyor artık ...Eski oyuncu sevdasından vazgeçmemiz gerek her transfer döneminde listemizin yarısı eski oyuncularımız oluyor N'diaye gelsin, Sneijder gelsin oldu olacak Melo da gelsin Podolski de gelsin ...
Şartları zorluyoruz reisReis getirecen gibi Modric'i![]()
beşiktaş macı performansı
tamam kapattım konuyukardes trezeghenin menajeriysen soyle. linc etmeyecegiz. burasi herkese acik bir forum.
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.tamam kapattım konuyu![]()
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.tamam kapattım konuyu![]()
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.
[automerge]1527855742[/automerge]
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.
Haklısın renktaş modric in oluru zor gibi.biri ferrerya yazar biri modric biri bernard diye çıldırır.
sakin olun beyler ve yazdığınız 3 ismin de EPL'de birçok alıcısı var. Kaldı ki hepiniz maddi durumdan söz ediyorsunuz da o adamlar 5 milyon imza parası ve yıllık 4 milyon üstü para vermezsen gelmez.
stanciu'nun perfornansi nasil su an iyi mi. 9milyon dedigin euro mu tl mi.Anderlecht biraz malca yönetiliyor bu ara
Nicolae Stanciu - Oyuncu profili 17/18
Misal şu herife de bonuslarla 9 milyona yakın para ödediler bir sene geçmeden 3,75 e sattılar
Onlarda tahmin edemediler Trezeguet'in böyle patlama yapacağını
turkucu ismi gibiGalatasaray'ın Makedonya şampiyonu Shkendija Tetovo'da forma giyen kaptan Ferhan Hasani'yi gündemine aldığı iddia edildi.
![]()