Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet hamlesi özellikle zorlandigimiz deplasmanlar için yararli olabilir.

Ama SLde Boateng, Ramos, Alaba Marcelo gibi defanslara karsi Trezeguet yerlerde sürünür gibi

Çok mantıklı alınmaması giden adamlara bu kadar neden sevdalanıyoruz yeni heyecanlara bakmak lazım Dünya futbolu Sneijder tarzı 10 numaraları istemiyor artık ...Eski oyuncu sevdasından vazgeçmemiz gerek her transfer döneminde listemizin yarısı eski oyuncularımız oluyor N'diaye gelsin, Sneijder gelsin oldu olacak Melo da gelsin Podolski de gelsin ...
illa eski futbolculardan faydalanmak istiyorsak futbolcu önerilerinde faydalanalım

Yine duyumlar
Screenshot_20180601-150353.webp

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trezeguet yerine kesinlikle Bernard'ı tercih ederim. İsim açısından söylemiyorum ancak Anadolu'dan satın alıpta fayda sağladığımız kanat oyuncusu hiç olmadı gibi bir şey. Hatta kanat oyuncusunu boşverin N'diaye dışında bize uyum sağlayabileni bile olmadı benim gözümde.

Brezilya basınına göre Arsenal,Liverpool ve Çin'den bir kulüp Bernard'la ilgileniyor. (Fanatik)

tamam kapattım konuyu :D
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.
[automerge]1527855742[/automerge]
tamam kapattım konuyu :D
yok yav takiliyorum kardes adam kotu topcu degil zaten biz niye kasimpasadan once 2 milyona bulmuyoruz 5 milyon euro veriyoruz ona sinirim. amrabati istememistim cunku teknigi iyi degildi sadece kosarak adam geciyordu. bu oylee degil. teknigi iyi. andertlethin bundan hemen vazgecneside normal birsey degil hemde 2 milyon euroya. istikrarsizlik var mac icindede. keske biz alaydik 2 milyona. 5 milyon cok ve riskli.

< Belhanda >>> Sat 10M'a Çin veya Arap pazarına
> Max Meyer >>> ver 6-7M imza parası, yarın başlasın (Çok zor transfer ama bi ihtimal para ve CL ile aklını çelebilirsin. YAŞI 22! Potansiyelini saymıyorum bile!)

< Gomis >>> Sat 15M'a Çin'e filan
> Balotelli >>> Ver yine 6-7M imza parası. Taraftar, FT ve CL ile aklını çelebilirsin. Balotelli'yi hiç bi yerde sahiplenmediği kadar sahiplenir bu taraftar. Böyle kafası kırık, duygusal futbolcular FT ile her zaman çok başarılı olur.

< Garry >>> Sat 20M'a PL'ye
> Bernard'a ver 2-3M imza parası, CL etkisiyle koşa koşa gelir.

Totalde yıllık ücretlerde çok değişim olmadan 25M civarı bonservis karın bile kalıyor. Yerine aldığın oyuncularla kaliteyi Allahu ekber dağlarına taşıdığın gibi, yaş ortalamasını da inanılmaz düşürüyorsun.

Kalan paraya da;
> 2M Nagatomo
> 7-8M kaliteli 8 numara
> 4M 2. forvet
> 5-6M lider sol stoper

Totalde 20M

Nerdeyse sıfır harcama ile kadro böyle bi hal alabilir. Ama bunun için taaa aylar öncesinden böyle sözleşmesi bitecek olan adamlarla iletişime geçmen, çocuklarının okulunu, kalacağı evi vs hallederek değerli olduğunu hissettirmen lazım. Sonra bak bakayım geliyorlar mı, gelmiyorlar mı...

Böyle bi planlamayı TR'de yapabilecek kulüp yok...
3 aylık transfer sürecinde ilk 2.5 ay 80 milyon isim yazılır. Kalan son 1 ayda görüşmeler başlar. Gerçek isimler yavaş yavaş medyaya düşer. 1 ayda 38348438 oyuncu alırız. Bütün fırsat transferleri kaçar, aldığımız adamların yarısı elimizde patlar.

Şimdi gerçek dünyaya dönelim.

Evet Trezeguet...

Son düzenleme:
[automerge]1527855742[/automerge]

Anderlecht biraz malca yönetiliyor bu ara

Nicolae Stanciu - Oyuncu profili 17/18

Misal şu herife de bonuslarla 9 milyona yakın para ödediler bir sene geçmeden 3,75 e sattılar

Onlarda tahmin edemediler Trezeguet'in böyle patlama yapacağını

biri ferrerya yazar biri modric biri bernard diye çıldırır.
sakin olun beyler ve yazdığınız 3 ismin de EPL'de birçok alıcısı var. Kaldı ki hepiniz maddi durumdan söz ediyorsunuz da o adamlar 5 milyon imza parası ve yıllık 4 milyon üstü para vermezsen gelmez.

Galatasaray'ın Makedonya şampiyonu Shkendija Tetovo'da forma giyen kaptan Ferhan Hasani'yi gündemine aldığı iddia edildi.

DemyudgWkAAmUX9.jpg

Anderlecht forması giyen Lukasz Teodorczyk nasıl olur beyler sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor fena değil golcülüğü...

biri ferrerya yazar biri modric biri bernard diye çıldırır.
sakin olun beyler ve yazdığınız 3 ismin de EPL'de birçok alıcısı var. Kaldı ki hepiniz maddi durumdan söz ediyorsunuz da o adamlar 5 milyon imza parası ve yıllık 4 milyon üstü para vermezsen gelmez.
Haklısın renktaş modric in oluru zor gibi.

Anderlecht biraz malca yönetiliyor bu ara

Nicolae Stanciu - Oyuncu profili 17/18

Misal şu herife de bonuslarla 9 milyona yakın para ödediler bir sene geçmeden 3,75 e sattılar

Onlarda tahmin edemediler Trezeguet'in böyle patlama yapacağını
stanciu'nun perfornansi nasil su an iyi mi. 9milyon dedigin euro mu tl mi.
Galatasaray'ın Makedonya şampiyonu Shkendija Tetovo'da forma giyen kaptan Ferhan Hasani'yi gündemine aldığı iddia edildi.

DemyudgWkAAmUX9.jpg
turkucu ismi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt