Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bekte Naga'nın yedeğine yerli isimler önerelim @GSC scout

Bu Hasani halı saha liginde filan mı oynuyor.

>>> 35 maç 25 gol 19 asist nedir lan
PD 1M

Fatih hoca mayısta konuşcam demişti transfer olaylarını falan haziran oldu hala konuşmadı

gomis'e çin'den 10-12 milyon civarı bi teklif gelse ne dersiniz ? sizce gomis şampiyonlar ligi seviyesinde bi oyuncu mu ?

Kadro maliyeti 65 Milyon Euro seviyesinde iken, Dursun denen zerzevatçı NEF ile 10.000.000 TL karşılığı sponsorluk antlaşması yapıyor.

Maaşı Euro ile ver , geliri TL ile al, arsanı TL ile sat.

FM de ADD MANAGER dan AZİZ YILDIRIM’ı Başkan yapsak o bile bu kadar hainlik yapmazdı.

Kadro maliyeti 65 Milyon Euro seviyesinde iken, Dursun denen zerzevatçı NEF ile 10.000.000 TL karşılığı sponsorluk antlaşması yapıyor.

Maaşı Euro ile ver , geliri TL ile al, arsanı TL ile sat.

FM de ADD MANAGER dan AZİZ YILDIRIM’ı Başkan yapsak o bile bu kadar hainlik yapmazdı.
parayi kendine akitiyor hain. bakin borc veriyorum diyip burdan 2-3 katini yurutuyor sahtekar

parayi kendine akitiyor hain. bakin borc veriyorum diyip burdan 2-3 katini yurutuyor sahtekar

Anlayamıyorum ya. Nasıl bu kadar oy aldı birde 1300 kişilik suç ve dolandırıcılık ağı kurmuş demek ki.

Belhanda
Feghouli
Gomis
Eren
Tolga
Ndiaye

Gibi orta ve alt sınıf futbolcular ilr Drogba kontratı yapıyor birde aynı dönemde.

En faydalı oyuncular ironik biçimde

Rodrigues-1.3 M
Linnes-900K
Nagatomo -750 K
Donk—1.5 K
Sinan-600 K ( goller için)

Oldu. Bunlara sadece Gomis, Mariano , Muslera ve Serdar katılmıştır performans olarak. Onlar arasında da Gomis ve Muslera zaten en kariyerli isimler takımda ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt