Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Belhanda showa başlamış![]()
Turnuvanın yıldızı olsun, tellerimiz kitlensin... Ve daha niceleri ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda showa başlamış![]()
O son parantez tüm umudumu yıktıGalatasaray'da geçen sezon az forma şansı bulan Eren Derdiyok, İsviçre’nin Basel kulübüyle görüşüyor. (Fanatik)
kime inanalım.O son parantez tüm umudumu yıktı
yaşı 33 e gelmiş bi oyuncu oldugu için satılması taraftarıyım ben o paralaragomis'e çin'den 10-12 milyon civarı bi teklif gelse ne dersiniz ? sizce gomis şampiyonlar ligi seviyesinde bi oyuncu mu ?
Kime inanalım sorusunun net cevabı yok ama "kime inanmayalım?" ın var.kime inanalım.
10M üstü teklifler değerlendirilmeli. Şampiyonlar ligi seviyesinde bi oyuncu ama yaşı 32. Para ediyorken para kazanmamız lazım.gomis'e çin'den 10-12 milyon civarı bi teklif gelse ne dersiniz ? sizce gomis şampiyonlar ligi seviyesinde bi oyuncu mu ?
parayi kendine akitiyor hain. bakin borc veriyorum diyip burdan 2-3 katini yurutuyor sahtekarKadro maliyeti 65 Milyon Euro seviyesinde iken, Dursun denen zerzevatçı NEF ile 10.000.000 TL karşılığı sponsorluk antlaşması yapıyor.
Maaşı Euro ile ver , geliri TL ile al, arsanı TL ile sat.
FM de ADD MANAGER dan AZİZ YILDIRIM’ı Başkan yapsak o bile bu kadar hainlik yapmazdı.
sakıb aytacSol bekte Naga'nın yedeğine yerli isimler önerelim @GSC scout
parayi kendine akitiyor hain. bakin borc veriyorum diyip burdan 2-3 katini yurutuyor sahtekar