Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La niye kimse soylemedi favori takimim Frans-İtalya maci varmis trtsporda

Bizim türk milletinin en garip özelliklerinden birisi de işine gelince yaşı küçültür işine gelmeyince büyültür.

sent via GSC

Şu oyuncu yaşı abartma konusunda üstüne yok yaw

Rakamlarla hiç aram yok, aklımda ya fazla ya az kalıyor. Çok dikkat ettiğim bir mevzu değil ciddi manada. Aklımda 34 kaldı, Ağustos’da 33 olacakmış. İnanılmaz performans sergilese de bu yaşta birine 15 milyon euro’luk teklif varsa satmamak deliliktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezalet anlaşmalar.İyi bakın buraya... Feghouli belhanda gomis ahmet tarık tolga SELÇUK BEYFENDİ,Maicon EREN denilen futbolcu.Hiçbirisi bu maaşlar seviyesinde topçular değil. Kötüler demiyorum tabi kötü olanlar da var aralarında Maaş performans açısından hiçbiri hakkını vermiyor. Çok temizlik olacak çok...
DeobP4LWsAEmHcP.webp

yıllık şu fazla alıyo gitmeli derken ,lütfen önce selcugu,tolgayı,ahmet ve tarık gereksizlerini yazın oraya.gitmesi gerekenler ilk önce onlar

Linnes ve Rodrigues bu maaş skalasına göre bedavaya oynuyorlar performanslarına nazaran.

Hem genç yetenekli scout işi futbolcular istiyorsunuz hem 33 yaşında gomis i 15 milyona satmıyorsunuz bu kafayla gelmişsiniz bu kafayla gidersiniz .

Hayir ben sunu diyorum.

Gomis 29 gol ve 5 asistle oynadi. 3.250 aliyor
Rodriguez 7 gol 8 asistle oynadi 1.5 aliyor.

Bu 2 kisi olmasa sampiyon olurmuyduk. Mumkun degil. Yani bu 2 li bize 50 milyon euro getirdi.

Onun yerine Belhanda, Feghouli, Selcuk , Tolga ve Ereni sat 35 e ,.ki 5 inin toplam katkisi o ikilinin yarisi kadar yok, ve 15 milyonluk maas butcesi yarat diyorum ??

Ise yarayan adami ninem de satar diyorum.

Muhim olan ise yaramayip 15 maas alan guruhu yollamak diyorum yasa takilma. Gomis 2-3 yil daha cok stoper gomer.

O 5 li ise gecen yil da coptu onumuzdeki 3 yil da cop olmaya devam edecekler diyorum.

Forumdaki Belhanda antipatisini kısmen anlıyorum da Feghouli düşmanlığını gerçekten anlamıyorum. Yahu Sinan Gümüş'ü bile sırf Terim 2-3 maç oynattı 1 maçta da 3 puan getirdi diye yere göğe sığdıramyorsunuz ama herşeye rağmen kritik goller atan, asistler yapan, bazı maçlarda ilerde tek top tutan adamı bu kadar gömüyorsunuz.

Seneye gomis ve rodriues zorluk derecesi üzt düzey maçlarda pek bir şey yapamayacağından eminim.Hazır parlamışken iklisini de satmalıyız. CL de hiçbir şey yapamazlar belki rodrigues bir şeyler yapabilkir ama olası form düşüklüğünde tüm piyasasını kaybederiz yazık olur.

Forumdaki Belhanda antipatisini kısmen anlıyorum da Feghouli düşmanlığını gerçekten anlamıyorum. Yahu Sinan Gümüş'ü bile sırf Terim 2-3 maç oynattı 1 maçta da 3 puan getirdi diye yere göğe sığdıramyorsunuz ama herşeye rağmen kritik goller atan, asistler yapan, bazı maçlarda ilerde tek top tutan adamı bu kadar gömüyorsunuz.
çünkü cok beklediler feghouliyi ondan ....yoksa 5 ay sakat oynamış,fedakarlık yapmıs adama bu kadar sövülmez.

italya macında son durum nedir?

Feghouli gibi kanat oyunsunu elimizde bulundurmamız büyük bir hareket zaten.Fatih hocanın taktiğinde ileride topu tutabilecek adamlarla hücumu oynamak. Feghoulide şüphesiz bunu en iyi şekilde yapan futbolculardan.Kamptan geçmiş bir feghouli muazzam olur yalnız bu maaş çok yüksek ve bu sene maaşına göre hiç iyi bir performans gösteremedi.

Seneye gomis ve rodriues zorluk derecesi üzt düzey maçlarda pek bir şey yapamayacağından eminim.Hazır parlamışken iklisini de satmalıyız. CL de hiçbir şey yapamazlar belki rodrigues bir şeyler yapabilkir ama olası form düşüklüğünde tüm piyasasını kaybederiz yazık olur.

Gomis'i sattık diyelim. Zorluk derecesi yüksek maçlarda birşey yapabilecek hangi satraforu almamızı istersiniz?

Hayir ben sunu diyorum.

Gomis 29 gol ve 5 asistle oynadi. 3.250 aliyor
Rodriguez 7 gol 8 asistle oynadi 1.5 aliyor.

Bu 2 kisi olmasa sampiyon olurmuyduk. Mumkun degil. Yani bu 2 li bize 50 milyon euro getirdi.

Onun yerine Belhanda, Feghouli, Selcuk , Tolga ve Ereni sat 35 e ,.ki 5 inin toplam katkisi o ikilinin yarisi kadar yok, ve 15 milyonluk maas butcesi yarat diyorum ??

Ise yarayan adami ninem de satar diyorum.

Muhim olan ise yaramayip 15 maas alan guruhu yollamak diyorum yasa takilma. Gomis 2-3 yil daha cok stoper gomer.

O 5 li ise gecen yil da coptu onumuzdeki 3 yil da cop olmaya devam edecekler diyorum.
Dostum sende haklısın kendi açından ama çöp oyuncuna kim para verip alır ister yaşlı ister genç olsun hem oyuncu satıp hem başarılı olmak zorundayız uefa bu yüzden ceza veriyor hep zarar ediyoruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt